Veckans planer

Allmänt
Lite fina bilder jag sparat på min Pinterest under helgen. Känns nästan töntigt så mycket höstmode jag är inne i just nu haha. Nej men anstränger mig verkligen hårt för att stay positive och för att uppskatta det fina med mörkret och kylan. Dock tycker jag inte att Oktober är en speciellt jobbig månad. November och Februari är nog värst för mig.. Oktober är ändå en väldigt fin och färgglad måndag. December är ju julmånad så det är ju fantastiskt. Januari känns lite nystarts-peppig men efter det så vill man bara att det ska bli April hehe. Nu ska jag sluta snacka månader och istället berätta lite snabbt om veckans planer!

MÅNDAG: Idag har jag egentligen två saker planerat. Det första är att jag ska vlogga och jag tror inte riktigt att jag kommer avslöja riktigt än vad vloggens tema ska vara. F��rutom vloggen så ska jag jobba med Vilma och vi ska sätta oss och planera lite för November. På kvällen ska vi träna på en ny crossfitbox här i Söderort som är riktigt nice, det ser jag fram emot!

TISDAG: På morgonen/förmiddagen blir det jobb hemifrån och sen vid lunch så ska jag på event! Moa släpper kollektion tillsammans med Bubbleroom och det ska självklart firas. Ser sååå mycket fram emot att se plaggen i verkligheten för dom ser så jäkla fina ut. Sen ska det bli ännu roligare att träffa henne då det var ALLDELES för länge sedan. På eftermiddagen ska jag plugga.

ONSDAG: På förmiddagen blir det någon sorts kombo av plugg och jobb. Vid halv tre ska jag fixa brynen och på eftermiddagen ska jag och Gustav på ett event tillsammans. Efter eventet blir det yin yoga <3

TORSDAG: Börjar min torsdag med att gå på Ångestpoddens event tillsammans med Vilma, ska bli så kul! Efter det ska vi sätta oss och börja jobba med föreläsningen jag nämnde att jag ska hålla i. Det kommer komma mer info när det närmar sig men det är i slutet av November i Växjö om någon är intresserad. Det är verkligen utanför min comfort zone så det känns väldigt skönt att jag har Vilma med mig i detta!

FREDAG: Plugga, jobba och träna. Förutom det har jag inga planer.

LÖRDAG: Praktisk utbildningsdag. Jag utbildar mig ju till personlig tränare och under hela lördagen och söndagen så kommer vi vara på plats för olika typer av genomgångar. I och med att utbildningen är på distans så har vi inte träffat varken lärare eller andra elever ännu så det ska bli väldigt kul och intressant.

SÖNDAG: Samma som lördag.

  Hoppas ni får en fin vecka!

Gillar