Veckans planer!

Allmänt
Jag efter ett tufft träningspass på Bali, saknar verkligen att ha tillgång till Crossfit Wanderlust så mycket :(

Hej på er bästa ni! Den här helgen har jag vloggat så det kommer inget "min helg i bilder"-inlägg denna gång. Vloggen kommer förhoppningsvis upp senare i veckan. En annan vlogg kommer upp på onsdag. Det har blivit lite fördröjning på vloggandet efter att jag kommit hem då när jag gör vlogg-samarbeten så tar det lite tid att skicka in utkast, få dom godkända osv. Men snart så! Men jaha hörni, nu har vi gått in i vecka 50 och jag känner att jag äntligen börjar komma in i vanliga rutiner igen efter resan. Även om jag kände mig så taggad på att jobba och träna när jag kom hem så kände jag mig liksom lite ur fas typ. Vet inte hur jag ska förklara men nu känner jag mig back on track i alla fall!

Tänkte att jag kunde dela med mig av veckans planer till er även om dom inte är så många. <3

Måndag: Idag har jag en dag av jobb hemifrån. Har två samarbeten att fota samt några blogginlägg jag gärna vill bli klar med. Bland annat om min ekonomiska plan 2020 samt gå igenom mina mål för 2019, följa upp vad jag gjorde och inte. Vi har ingen träning inplanerad än men det lär säkert bli något senare idag. Förutom det så har vi tvättstugan nu på morgonen vilket känns väldigt skönt i och med att vår tvättkorg verkligen svämmat över på sistone.

Tisdag: På morgonen jag ska träffa Mathilda för lite frukosthäng, så mysigt ju! Sen har jag ett så jääävla roligt möte om ett projekt för 2020. Hoppas verkligen på att allt ska gå i lås och att vi ska komma fram till en lösning och plan. Känns verkligen som att det är pusselbiten som saknas för mig just nu jobbmässigt. Förutom det är det bara vanligt jobb inplanerat.

Onsdag: Jag har jag bokat in mig på ett crossfit-pass på morgonen och efter det har jag en heldags jobb inplanerat med Vilma.

Torsdag: Vanligt jobb, skulle även vara nice att boka in ett yoga-pass denna dag. På kvällen ska vi på Noras klass-konsert, ska bli riktigt mysigt med riktig julstämning a la körsång. <3

Fredag: Heldag med jobb tillsammans med Vilma!

Lördag: Inga planer för dagen än så länge och på kvällen ska jag fira Mathilda som fyller 23 år!

Söndag: På söndag ska vi fira lilla julafton hos mamma <3

Förutom allt detta så ska jag försöka köpa klart alla julklappar. Är ute extremt sent för att vara jag, brukar ju alltid köpa i typ November. Skulle vara nice att åka till stan eller Mall Of Scandinavia någon vardag strax innan lunch, då brukar det inte vara så mycket folk! <3

Gillar