VECKANS PLANER

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Min kavaj - LÄNK // Mitt halsband - LÄNK

Nu blev det ny vecka redan igår men här kommer i alla fall veckans planer!

MÅNDAG: Igår hade vi tvättstugan på morgonen och efter det åkte jag och tränade. Nouw låg nere under förmiddagen så kunde ändå inte blogga då. På kvällen hade vi bokat in en liten födelsedagsfika för Vilma som fyllde år då så jag, Gustav, Anna och Vilma sågs hemma hos Anna en snabbis vilket var mycket trevligt.

TISDAG: Som ni redan vet, poddinspelning på morgonen och nu på dagen inget speciellt inbokat. Kommer jobba lite framför datorn nu ett tag och i eftermiddag ska jag träna lite.

ONSDAG: Min onsdag kommer inledas med ett yogapass tillsammans med Polhem PR och Kari Traa. Känner verkligen att det kommer vara bra för mig, varför kommer ni förstå när ni lyssnar på torsdagens poddavsnitt. Sen blir det jobb framför datorn och chill hemma bara.

TORSDAG: Morgonträning och jobb fram till lunch. Efter lunch har jag och Mathilda ett möte med säljarna på Acast om podden och framtida samarbeten. Vi ska träffa alla säljarna och berätta om oss själva, vilka samarbeten vi gärna vill göra, vad vi vägrar göra osv.

FREDAG: På fredagskvällen ska jag, Anna och Vilma äta middag hemma hos mig för att fira Vilmas födelsedag lite mer ordentligt. Vad vi ska äta är lite oklart men Vilma har önskat kladdkaka till efterrätt så det är i alla fall en sak som är säker haha. Efter middagen blir det eventuellt en utgång vilket jag är riktigt taggad på i och med att det var rätt länge sedan jag festade till det.

LÖRDAG: Beroende på hur jag mår på förmiddagen så kanske jag bara chillar hemma eller går ut på en promenad. Efter lunch ska jag hem till Isabelle på födelsedagsfika! På kvällen är jag och Gustav bjuda på födelsedags/inflyttningsfest. Mycket födelsedagsfiranden den här veckan!

SÖNDAG: Inga planer!

Gillar