Veckans planer och problem med tvättmaskinen

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Jacka – LÄNK // Jeans – LÄNK // Väska – LÄNK // Tröja – Champion

Heeej och godmorgon på er! Jag vaknade i vanlig ordning 06.20 för att äta frukost och göra mig i ordning för dagen. Sen skulle jag sätta på tvättmaskinen med våra sängkläder men helt plötsligt efter några minuter började den pipa superkonstigt. Fick upp någon sorts felkod och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, tvättmaskinen är full av vatten som inte försvinner så fick tvätta i vår förenings tvättstuga istället. Antar att det egentligen är lätt åtgärdat men inte av mig haha.. Men men, nu ligger sängkläder + kuddar & madrasskydd i tvättstugan istället och det är skönt att det fanns en back up plan. Jag har faktiskt inte fotat min helg i bilder MEN jag har vloggat hela helgen så ska försöka sätta mig med det nu idag så den kan komma upp relativt snart.

Fick ett önskemål om att skriva ner veckans planer oftare så tänkte att jag ska göra det. Grejen är den att jag inte alltid har så fullspäckade veckor (förutom jobb hemifrån/från ett café med datorn) så tänker att det kanske inte är sådär suuuperintressant att höra om. Men here we gooo :)

MÅNDAG: Idag hade jag egentligen tänkt att sätta mig med bokföring men jag skjuter på det till imorgon då jag ändå måste ha en skrivare vilket jag inte har hemma. Så dagens planer är egentligen bara att jobba hemifrån inför veckan. Jag gillar att ha mina måndagar rätt fria från planer då jag inte jobbar på helgen och därför har rätt mycket att göra till bloggen på måndagar. Brukar sätta upp ett schema med inlägg jag vill publicera och försöka skriva åtminstone 3-4 stycken vilket tar sin lilla tid. På eftermiddagen får vi en matleverans så tänkte förbereda middagen innan Gustav är hemma så vi kan äta innan vårt träningspass ikväll. Veckans matsedel kommer bestå av: Chili con quorn, morotssoppa med bröd, biffar med sötpotatismos och bulgursallad med halloumi :) TISDAG: På morgonen ska jag till ett PR-kontor och hälsa på. Har varit inbjuden till deras events, AW's osv men har tyvärr alltid fått förhinder så frågade om jag kunde kika förbi imorgon istället. Det ska bli kul! Efter det tänkte jag snylta in mig på min pappas jobbs kontor för att låna skrivare. Ska försöka bli helt klar med alla papper så jag kan lämna dom till min revisor innan jag åker till Bali. ONSDAG: Inga speciella planer förutom jobb hemifrån. TORSDAG: Precis som onsdagen så har jag en lugn torsdag. Nu innan jag ska åka bort så känner jag verkligen att jag bara vill ta det lugnt och inte stressa. Ni ba men det är ju exakt vad du ska göra på semestern haha? Men jag känner liksom att jag vill vara inne i semester mode när jag åker och inte efter två veckor på semestern känna "nuuuu kan jag slappna av". Sen är även tanken att jag ska försöka hinna förbereda en del inlägg till resan så jag kan slappa lite där borta. På kvällen ska vi gå på ett träningspass jag verkligen ser fram emot; ett knäböjspass i grupp. Jag känner att jag behöver hjälp med tekniken så ska bli superroligt verkligen. FREDAG: Inga speciella planer förutom jobb hemifrån. LÖRDAG: Förmodligen ta det lugnt på dagen och bara njuta av att vara ledig tillsammans med Gustav och på kvällen är vi hembjudna till min pappa med company för middag. SÖNDAG: Kommer med stor sannolikhet vara rätt lik lördagen. På kvällen är vi hembjudna till min mormor och morfar för middag vilket ska bli väldigt mysigt. Man hinner ju inte ses så ofta. VECKANS TO DO: - Rensa min dator då den är heeelt full. - Fixa bokföringen - Kolla upp vad felet är med tvättmaskinen. - Börja tänka på packning inför resan, är det något som behöver införskaffas? - Räkna ihop vad månadens matkostnader landade på för att sedan skriva ett inlägg om det. - Avsluta min och Gustavs Bruce-challenge!

Gillar