Veckans poddavsnitt!

Allmänt, Podcasts

Godmorgon på er! Eller god förmiddag kanske är mer rätt :) Äntligen tisdag igen vilket betyder äntligen nytt poddavsnitt! Den här veckan pratar vi om det sjuka faktum att Donald Trump ska ersätta Obama. Vi pratar också om sexuella trakasserier, om det Mathilda blev utsatt av mitt på tunnelbaneperrongen av en SL-anställd som var på arbetstid.. Ja ett avsnitt fullt med starka känslor som ni kanske kan förstå..

Nästa vecka ska vi prata om preventivmedel, abort och sex. Varken jag eller Mathilda har gjort en abort och skulle gärna vilja ha era historier. Abort är så himla tabubelagt även idag och så får det bara inte vara. Har du gjort en abort och mått superbra av det? Eller kanske mått sämst? Vi vill verkligen dela med oss av era historier till andra för igenkänning och kunskap. Snälla mejla mathildaochandrea@gmail.com om ni känner att ni skulle kunna dela med er <3

Lyssna gör ni antingen i playern här ovanför eller i Acast-appen eller appen Podcaster. Får ibland tweets om att Podcaster ofta krånglar, använd Acast då istället för där strular det i princip aldrig! :) Sök på Mathilda och Andrea!

Gillar