Vegan is the new black

Allmänt

Igår mötte jag Bianca för en lunch på Mahalo. För er som inte känner till det stället så är det ett veganskt café som finns både på Hornsgatan och Odengatan. Jag föredrar det på Odengatan då det är lite större, ljusare osv. Den lysande texten på bilden ovanför har ni säkert sett på instagram tusen gånger haha :)

Jag hade suttit ett tag på caféet och jobbat innan Bianca kom och hade då passat på att äta en rätt rejäl macka. Så när det var dags för att äta lunch fanns det inte plats för mer än en acai bowl och lite sötpotatispommes. Dock är deras bowls riktigt mäktiga! Och nu kom jag på att jag inte ens åt en acai bowl utan en pitaya bowl :) Jag som har lite svårt för väldigt söta smaker gillar verkligen pitaya bowlen som är lite mer syrlig.

Fina Bianca <3
Passade på att ta med mitt nya objektiv också. Har bara haft det i lite mindre än en vecka men känner redan att det var ett RIKTIGT bra val och köp. Jag har köpt mig ett 24-70 mm 2.8. Det var rätt dyrt (som det typ alltid är att köpa objektiv) men jag känner redan att det var värt pengarna. Jag har sedan tidigare fasta objektiv samt ett vidvinkel. Har tyckt att det varit lite jobbigt att byta mellan hela tiden så detta blir det perfekta all around-objektivet :)

Ja jag hade egentligen tänkt att skriva någonting någorlunda vettigt idag men det har verkligen stått STILL i mitt huvud. Kan liksom inte fokusera utan det enda jag tänker på är vad jag ska packa med mig till Bali om 19 dagar. Man ba?? Det är typ tre veckor kvar så det kan nog vänta :)

Gillar