Vi drar till fjällen

Allmänt

Ni behöver inte oroa er. Jag ska inte åka till fjällen för att hänga på restauranger eller åka skidor med hundratals andra. Tvärt om faktiskt. Som ni säkert redan läst så hade ju jag tillsammans med Vilma och Anna bokat en resa till Indonesien i början av april men det kommer såklart inte bli av nu. Vilma börjar sin praktik hos mig om en vecka och kommer därmed vara heltid hos mig nu i två månader (yeeey) och det hade vi tänkt kickstarta med en liten konferens. Så hon och jag har hyrt en stuga i Jämtland där vi bara ska jobba, sitta framför brasan, basta och promenera i snön. Känns faktiskt skönt att komma iväg från Stockholm och isolera sig i lite lugnare miljöer för några dagar.

Sanningen är att vi faktiskt hyr en stuga i samma område som min farmor och farfar har haft stuga i: Klövsjö. Stugan dom hade har tyvärr behövs rivas ner men det står redan ett nytt hus där som inte riktigt är klart, därmed så kan vi inte vara där än. Ser i alla fall detta som ett perfekt tillfälle att sätta oss och få massor med jobb gjort, lägga en plan för våren osv. Nu hade vi ju både sätt fram emot lite miljöombyte och väderbyte i och med Bali-resan så detta blir perfekt. Ska bli riktigt mysigt med snö och fjäll, älskar ju det!

Annars då? Jag ligger hemma i soffan och funderar över vad fasen jag ska göra idag förutom jobb framför datorn. Experterna rekommenderar ju att man ska begränsa det sociala så att gå till något annat gym känns ju inte aktuellt. Hade tänkt mig en långpromenad men vädret är ju sådär i Stockholm just nu. Började läsa en ny bok igår kväll så kanske sätter mig med den ett tag. Köpte ju alltså tio böcker till vår Bali-resa så måste ju få lite valuta för pengarna här hemma nu haha.

Hoppas ni får en bra dag <3

Gillar