VILKA JAG FÖLJER I SOCIALA MEDIER

Allmänt, Tips

Jag kikade in på Toves blogg här om dagen och blev så HIMLA glad över ett inlägg hon gjort. Hon hade skrivit ett inlägg om vilka hon följer och framförallt uppskattar i sociala medier. Blev inte bara glad över att hon nämnde mig och min blogg, utan också för den positiva känslan själva inlägget förmedlade och jag känner därför att jag nu vill göra samma sak. Inte bara för att puscha för att grymma kreatörer utan också för att tipsa er :)

BIANCA // TOVE // MATHILDA
Dessa tre tjejer känner jag ju men det gör inte deras bloggar mindre intressanta för mig, förmodligen ännu mer intressanta. Jag känner bara att alla tre känns genuina och äkta i sitt sätt att skriva, tipsa osv. Jag som läsare (och vän) känner att jag får en äkta och rättvis bild av det livet dom visar upp i bloggen. Alla tre lever ett relativ liknande liv som jag gör och jag känner ofta att det dom tipsar om och skriver om är något jag kan relatera till. Mathilda levererar grymma recept men det visste ni nog redan. Jag vet att jag nämnde det i podden men jag har liksom aldrig känt negativa känslor av att följa dessa tjejer (vilket tyvärr kan hända i form av avundsjuka, jämförelse osv) utan det är enbart feel good.

ALEXANDRA // KENZA // MAJA
Jag har börjat följa Alexandra mer frekvent sedan hon startade sin podd, hon är verkligen en sån som jag följer överallt numera då jag känner att jag gillar henne. Det spelar ingen roll om hon skriver om mat, musik, träning, bebis eller annat så tycker jag alltid att det är mysigt att läsa liksom. Kenza har jag ju följt sedan jag var ett BARN men känner verkligen en nyförälskelse för hennes medier nu i och med hennes öppenhet kring graviditeten. Maja hittade jag på twitter för ett par år sedan och precis som med Alexandra har jag verkligen fastnat för henne tack vare podden. Tycker hon verkar vara riktigt skön och rolig :)

PAULA // HUGO // ELIN
Paula och Hugo fick dela bild i och med att dom ändå är ett par. Jag började följa dom båda i och med deras första graviditet och barn och älskar hur ärliga dom är om sina liv som småbarnsföräldrar, par och egenföretagare. Båda två är verkligen extremt grymma på att uppdatera ofta och kommer med roliga inlägg varje dag. Känner verkligen att man får lära känna dom via deras bloggar och det älskar jag. Elins blogg älskar jag också just för att den är så personlig. Hon delar ofta med sig av tankar, texter och sånt som man som bloggläsare egentligen aldrig kan förvänta sig att få ta del av. Nu har hon även en supergullig valp som heter Selma som jag älskar att följa via bloggen haha!

VICTORIATORNEGREN / MATILDADJERF // JOSEFINEHJ
Jag tycker att Victoria är väldigt estetisk och alltid tar riktigt fina bilder. Det jag gillar med hennes konto är att jag 1 gillar henne via podden och 2 att man blir riktigt inspirerad. Hon fångar verkligen allt så fint. Matilda är inte bara extremt duktig på att lägga ut fina bilder, hon har ofta väldigt fina budskap att också dela med sig av. Hon är väldigt personlig och delar ofta med sig av tankar och känslor. Ett riktigt feel-good-konto! Josefinhj aka queen of instagram är bara så jävla grym på det hon gör. Inte konstigt att många försöker "härma" henne.

ALEXANDRABRING // HANNASCHONBERG // HANAPEE
Alexandra är alltså återkommande favorit hos mig. Jag tycker verkligen om hennes transformation från träningskonto till lifestyle. På instagram älskar jag att få se hennes snygga lägenhet, hennes urgulliga dotter och hennes roliga storys. Hanna är sååå duktig på det hon gör och har verkligen en egen stil på instagram enligt mig. Hon kombinerar det ytligt (inte i negativ mening) fina med det djupa, personliga i form av fina texter och budskap. Får verkligen så mycket positiv pepp av henne dagligen! Hanapee är verkligen en favorit på instagram och alla ni som redan följer henne vet vad jag menar. Hon har humor, är inte PK och delar med sig om allt från PMS-breakdowns till roliga pikar om sig själv. Följ!

LINN AHLBORG
Jag älskade att kolla på youtube förut men har verkligen kommit av mig i det nästan helt och hållet. Men det finns några få favoriter jag kollar varje video av och en av dom är vår kära Linn Ahlborg. Det spelar verkligen ingen roll vad hon gör, det blir alltid succé och I am i big fan.

SANNA DAHLSTRÖM
Sanna har relativt nyligen börjat med youtube och jag känner verkligen; what a natrual alltså. Det är som att hon är gjord för det här haha! Tycker hennes vloggar hittills har varit sååå mysiga, roliga och härliga. Ser fram emot fler!

KENZA
Ännu en ny favorit på youtube är Kenza som nu börjat vlogga i och med sin graviditet. Jag känner verkligen att man får lära känna henne på ett nytt sätt i en hennes videos och tycker hon gör det riktigt, ärligt, personligt och bra.

LIVET PÅ LÄKTAREN // TVÅ SYSTRAR EN PODD // KENZA & DANI
Precis som med Youtube så har jag tyyyp slutat lyssna på poddar då jag liksom inte kan hålla mig tillräckligt intresserad en hel timme. Och detta har inget med poddarna att göra utan det är mer jag själv som inte kan vara fokuserad typ. Men några poddar jag ändå lyssnat på under sista tiden är dessa tre. Livet på läktaren gillar jag då dom är väldigt ärliga och personliga (ledordnen för vad jag gillar i sociala medier som ni kanske märker). Två systrar en podd skrattar jag alltid till, älskar deras humor och självdistans. Kenza & Dani har bara släppt ett avsnitt men det gillade jag verkligen och känner att deras podd med största sannolikhet kommer vara en favorit som stannar kvar! :)

Gillar