Volleybollträning med Barebells

Allmänt, Träning

Jag nämnde ju lite snabbt igår att jag tränade volleyboll på morgonen, varför då kanske ni undrar nu? Jo såhär ligger det till. Från och med Juni så är jag ambassadör för Barebells vilket jag är så himla glad över. I och med det så blev jag tillfrågad om jag ville vara med i Barebells volleybollag i Summersmash som äger rum i Tylösand i Juli. Jag tackade självklart JA trots att jag kanske spelat volleyboll totalt tre gånger i mitt liv (för 10 år sedan).

Som tur är så bjöd Barebells in till en träning där vi fick lite (en hel del) professionell hjälp. Vi hade både landslagstränare och landslagsspelare på plats och jag lärde mig faktiskt massor och känner redan mig betydligt mer redo inför sommarens turnering i Tylösand.

Nocco ska också ställa upp i Summersmash så vi tränade tillsammans!

Men alltså jag var fan i total chock över hur roligt det var med beachvolletboll! När jag spelade fotboll älskade jag att kasta mig åt höger och vänster för att hinna ta bollar och här kan jag göra samma sak fast med händer + att man får landa mjukt. Goals ju!

Efter gårdagen blev jag åter igen påmind om hur viktigt det är att våga testa nya saker. För ett par år sedan fick ju jag och Mathilda testa tre sporter när vi gjorde ett repotage med Veckorevyn; hockey, ridning och poledance. ALLA dom tre sporterna var ju mycket roligare än vad jag hade kunnat föreställa mig och jag ville börja med allt direkt. Så känner jag nu med volleyboll haha.

Här har vi en lite mer ärlig bild av hur det gick när det var dags för match hahahaha. Alltså har skrattat så mycket åt den här bilden. Vad FAN händer haha!? Allt i den här bilden är verkligen kaos hahaha. Jag lyckades göra sönder ett av näten också, perfekt. Känner i alla fall att jag lyckades visa mina lagkamrater att jag kämpar, offrar mig gärna och inte ger upp ;)

Efter träningen hade Barebells och Nocco fixat frukost från Grain Cafe som jag gillar så mycket. Har jobbat härifrån några gånger senaste veckorna så blev väldigt glad över att det var just därifrån frukosten kom. När jag skriver detta inlägg så sitter jag faktiskt här haha. Ligger på Hantverkargatan! Ser verkligen fram emot att köra på riktigt i Tylösand nu, älskar ju att tävla!

Gillar