Waimea Falls

Resor, USA 2018

I fredags bestämde vi oss för att hoppa in i bilen och ta oss ut på utflykt för att se ön lite mer. Vi bor på västra delen av Oahu och har blivit rekommenderade av de flesta att åka norrut. Sagt och gjort, vi googlade runt lite och hittade Waimea Falls på Pinterest. Det var som en naturpark som var något utav det vackraste jag sett.

Det var så grönt att jag knappt kunde tro mina ögon. Återigen, det kändes liksom fejk, photoshoppat för såhär fint kan väl inte naturen vara tänkte jag.
Väl framme vid vattenfallet så kunde man bada men det kändes inte så lockande hehe.. Plus att man var tvungen att ha flytväst. Måste säga att jag trodde att vattenfallet skulle vara högre, det såg ut så på bilderna jag sett. Min vita kjol är gammal från Ginatricot och det svarta linnet är från Urban Outfitters <3
Vackert var det verkligen!
Vi bad en kvinna som passerade oss ta en bild. Turistgömmorna är igång igen! Hahaha varför ser vi så stel ut? Samtidigt, efter att vi skrattat åt den här bilden så kom vi båda fram till att vi är liksom inte sånna som pallar stå och posa och anordna värsta photoshoten för att få till en "bra" bild. Även om jag inte var meeeega imponerad av vattenfallet så var det sinnessjukt vackert. Både jag och Mathilda sa att våra killar hade uppskattat den lilla promenaden i den fina naturen, dom älskar naturen haha <3 :)

Gillar