Wanted - Look a likes from Pinterest

Tips, Wanted
INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR
Något jag älskar att att bli inspirerad via Pinterest! Det är ju verkligen mycket roligare att se "riktiga människor" bära plagg i sin vardag än att bara titta på produktbilder på olika hemsidor. Därför har jag här nedanför gjort en blandning av båda. Jag har tagit både inspirationsbilder från Pinterest och hittat plagg som liknar dom på bilderna, smart va?

1an - LÄNK // 2an - LÄNK Jeans i beige är verkligen en favorit hos mig. Tycker det är så jäkla fräscht. Till skillnad från vita så tycker jag att dessa funkar året om. Nu i höst tillsammans med en mörkare tröja kanske!

Tröja - LÄNK Tycker denna stickade tröja är sååå fin. Har tittat på den i butik några gånger och har verkligen fastnat för själva stickningen.

1an - LÄNK // 2an - LÄNK Nummer ett är lite mer en trenchcoat medan nummer två är en varmare kappa.

1an - LÄNK // 2an - LÄNK Är sååå sugen på att köpa mig ett par riktiga boots nu till hösten och vintern. Jag har ett par vinterskor jag gillar men skulle vilja ha några lite finare/coolare också. Har kikat lite på Dr Marteens men när jag såg priset på nummer 2 i detta collage så tänkte jag att det kanske duger bra för mig med ett par lite billigare i och med att jag ändå har ett par riktiga vinterskor redan. Hmm..

 

1an - LÄNK // 2an - LÄNK Så enkelt men så snyggt, och varmt!

Gillar