Wanted

Allmänt, Wanted

INNEHÅLLER REKLAM FÖR ARKET.COM

Just nu har jag ett samarbete med Arket där jag vill tipsa er om deras kampanj “ARKET Denim Satisfaction Guarantee”. Precis som ni kan gissa efter namnet så innebär att du kan köpa ett par jeans från deras kollektion, använda dem under en månad och om de inte känns rätt kan du lämna tillbaka dem och få hela summan tillbaka. Hur sjukt bra? Jag själv tycker att det kan vara lite svårt att köpa just jeans i och med att dom kanske förändras i passformen efter ett tag. Eller så gör dom inte det och man trodde att det skulle bli så hehe.. Jag har fått hem två par jeans från Arket jag ska försöka visa för er senare idag eller imorgon men så länge har ni 12 favoriter från Arket här nedanför. För de vanliga plaggen gäller alltså vanliga villkor, det är enbart jeansen som inkluderas i deras "ARKET Denim Satisfaction Guarantee".

Beiga jeans - LÄNK // Grön jacka - LÄNK // Vita jeans - LÄNK Jag känner verkligen att beiga & vita jeans är mitt to go i vår och sommar. Så jäkla fräscht!

Vintage jeans - LÄNK // Jumpsuit - LÄNK // Väska - LÄNK Av dessa tre blev jag helt kär i den blå lilla väskan. Älskar att ha en liten färgklick i en outfit.

Klänning - LÄNK // T-shirt - LÄNK // Väska - LÄNK Jag brukar inte ha klänning så ofta men den här gröna tyckte jag var såååå fin.

Jeans - LÄNK // Kjol - LÄNK // Blus - LÄNK

Gillar