Wanted & Inspo: Sovrummet

Inredning, Wanted

Innehåller adlinks

Okej jag ska verkligen försöka få till en flyttvlogg snart igen. Men i och med att det är två veckor kvar (omg??) så vill jag inte bunkra upp med allt för mycket saker här hemma hos pappa. Det känns liksom smidigare att åka och handla det sista och kunna lämna av det direkt i lägenheten istället.. Så nästa flyttvlogg kanske kommer om 1-1,5 vecka! Jag och Anton skulle behöva ta en runda på jakt efter lite smågrejer som strykjärn, handdukar osv.. Här nedanför hittar ni i alla fall lite saker jag tror skulle kunna vara fint i sovrummet. Längtar SÅ mycket!!!!

1an // 2an Något jag inte riktigt kan lista ut i förväg är hur vi kommer göra med sängbord och belysning. Sovrummet är inte litet men det kommer bli lite tight med byrå, sminkbord, garderob, sängbord, lådor som ska dras ut under sängen osv. Och utan att veta vilka sängbord vi får plats med så kan vi ju inte välja belysning heller men jag är sugen på något i den här stilen. Om den grå färgen vi valt känns lite mörkare än väntat kanske vi kör på den i marmor och om den känns ljusare än väntat passar den svarta bättre! :)

3an // 4an I sovrummet kommer det inte bli supermycket golvyta då sängen, byrån och garderoben kommer ta upp rätt mycket men där golvet syns är jag sugen på att lägga in mattor.. Jag vill att sovrummet ska ha mycket textil och kännas riktigt mysigt, inte avskalat och naket! Någon vit avlång matta skulle nog passa bra! När det kommer till sängkläder så kommer vi nog köra mycket på linne. Vi har hitills ett ljusgrått set men vi behöver ett eller två till.. Kanske roligt med lite färg då?

5an // 6an Idag har jag inget överkast till min säng men kan tänka mig att det är snyggt då våra madrasser kommer stå upp lite från sängramen.. Det kan vara ett smidigt sätt att dölja det på tänker jag. Sen ser det väldigt städat och fint ut när man bäddar med överkast. Och som jag nämnde tidigare vill vi ha in mycket tyg i sovrummet, så vi kommer köra så tjocka, mörkläggande gardiner. Vi har inte bestämt färg än men jag tror jag vill ha vitt i och med att vi kommer ha grå väggar! :)

Gillar