WANTED: Matta till vardagsrummet

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Vi trivs ju väldigt bra med vår nya soffa (efter alla om och men). Eller okej såhär, long story short: jag varnar er från att beställa från Royal Design då deras kundservice är halvt omöjlig att få tag på. Gå in på deras instagram och läs kommentarerna som skrivs så förstår ni nog vad jag menar. Själva soffan är vi dock väldigt nöjda med och det är den ni ser i bild ovanför vi har. Efter att jag spille kaffe på vår förra matta och den började lukta djur (?) efter att vi tvättade den så fick den tyvärr slängas. Nu är vi i alla fall på jakt efter en ny matta. Men fasen vad svårt det är ändå..

Nu har ju jagt sagt att jag är trött på beiget så detta inlägg kanske blir lite förvirrande för många haha.. Jag vill fortsätta hålla matta och soffa beiget/grått/vitt för att få in färgglada detaljer i form av tavlor, kuddar, plädar med mera.

LÄNK
Den här mattan gillar jag väldigt mycket! Men det som skrämmer mig är att den är vit.. :) Förra mattan var också vit och den spillde jag ju kaffe över haha..

Den här tycker jag är fin! Men vet inte om jag vill ha en mörk matta.. Även om det är det smartaste.

Ni vet den där fluffiga mattan man ser på instagram som kostar typ 10 000? Här har vi äntligen en billigare variant. Denna tycker jag är såååå mysig men är rädd över att den inte kommer hålla sig lika fin med tiden liksom..

En till väldigt fin, mörkare matta.

Just nu lutar det nog mot denna! Billig och bra + tror att man borde kunna tvätta den relativt problemfritt.

Vilken matta tycker ni vi borde ha i vardagsrummet?

  • Postad i: Wanted

Gillar