Weekend snapshots

Allmänt, Min dag/helg i bilder

I fredags stod det ju fest på schemat och jag hade det väldigt trevligt fram till elva ungefär. Sen ska kroppen, hjärtat och hjärnan ifrån. Jag orkade inte. Ibland när man mår dåligt kan det vara skönt att fokusera på annat, eller det är väl alltid bra att försöka göra det i alla fall men ibland går det bara inte. Jag och Mathilda åt i alla fall hemgjord pizza och gjorde oss i ordning tillsammans inför firandet av Sofies födelsedag!

Såhär såg tvättmaskinen ut haha, underbart om ni frågar mig. Men visst är det vackert med alla färgerna tillsammans? Man blir ju glad av att kolla på det. Kan verkligen rekommendera paletten längst till höger som är från Nars. Använder typ bara den nu för tiden, så smidigt att den är liten och har spegel!

Såhär såg jag ut som ni redan vet. Jag hade en jättetrevlig kväll men åkte hem vid elva-tiden ungefär vilket känns som ett bra beslut. Det var rätt skönt att komma i säng i tid också, låg ett par timmar framför Greys Anatomy säsong 1. Har precis sett klart senaste säsongen och bestämde mig för att börja om.

På lördagen vaknade jag innan nio av mig själv, det är definitionen av goals enligt mig haha.. Jag gjorde i ordning lite frukost och satte mig som vanligt framför Nyhetsmorgon. Jag brukar inte kolla på vardagarna men det har blivit lite av en tradition på helgerna, tycker det är lite mysigt.

Sen hände något fantastiskt. Anna ringde mig och frågade om jag och Elsa ville ses och äta våfflor till lunch. Det var verkligen PRECIS vad jag behövde. Det var verkligen evigheter sedan jag åt våfflor, det borde man göra oftare. När vi åt våfflorna kom jag på att jag måste införskaffa mig ett våffeljärn, utan det kan det bli lite svårt..

Måste bara visa hur fint Anna har det i sin lägenhet. Är så sjukt avis på hennes fina golv och kakelugnen ni ser i spegeln på bilden till vänster. Hennes lägenhet är en etta på cirka 25 kvm men är verkligen så välplanerad och mysig att den känns större. Älskar den!

Hann även gosa lite med Kiara (Annas katt). Eller okej, gosa och gosa är väl att ta i och med att Kiara biter mig när jag kommer för nära haha.. Nej men det är en katt med integritet och man måste verkligen vinna hennes respekt.

Efter våfflorna tog jag bussen hem till mamma. Innan middagen och Mello passade jag och Nora på att spela lite spel, fick sån nostalgitripp av att ta fram "Vem där?" som ni ser på bilden ovanför. Och förresten, kan någon snälla pausa tiden så Nora inte växer så snabbt? Hon fyller 10 år på lördag.. Hjälp.

Nora stod för efterrätten och hon hade gjort i ordning banana split med rostade hasselnötter. Det var så sjukt gott! Efter middagen var det Mello, min favorit var nog Margaret med In My Cabana och Liam med Last Breath! Noras stora favorit var självklart Samir & Viktor. Hon var verkligen ÖVERLYCKLIG när de gick till finalen, så kul för killarna och för Nora haha!
Här är de enda två bilderna jag tog igår och det ni ser är först min middag tillsammans med Mathilda och sen söndagens kvällsfika också tillsammans med Mathilda. Ja hörni, det var dom bilderna jag tog denna helg. Kika in här lite senare för ett inlägg om... skidåkning och skidkläder!! Yeey!

Gillar