Yesterday

Allmänt

Alla bilder är tagna av Jacob Papinniemi!

Igår hade jag en himla rolig dag, framförallt kväll faktiskt! Jag var inbjuden på ett event anordnat av Barebells som jag gärna ville komma på. Det som lockade mig var inte bara att dom alltid gör så grymma events utan att vi också skulle få testa något jag velat testa länge; roller skates! Det är en såndär grej jag velat göra enda sen jag var liten men aldrig testat. Åkte inlines några gånger men aldrig sånna här med hjulen bredvid varandra inomhus. Vi åkte i alla fall i gemensam trupp från stan ut till Haninge där ett cafe i äkta 50-talskänsla med en roller skate-bana finns!

Känner ni igen snyggingen till vänster under solglasögonen? Det bjöds på milkshakes och massor av god mat. GOALS. Dom mixade sina egna milkshakes med glass vilket blev galet gott.

Men innan vi satte oss för att äta så fick vi åka lite och faktiskt träna en stund! Denice Moberg höll i träningspasset och det var superkul och svårt. Bara att hålla balansen och åka rakt fram tyckte jag var svårt haha. Är verkligen chockad över att jag inte ramlade, hade varit typiskt mig.

Alltså detta måste typ vara topp tre jobbigaste jag någonsin gjort för baksida lår. Man låg såhär och liksom sparkade/rullade ut ett ben i taget. Det krampade verkligen hahah..

Sen bjöds det i alla fall på burgare vilket var riktigt gott. Jag gillar mycket "nyttig" mat men tycker det är så jäkla skönt och befriande när det bjuds på sån här mat på events. Burgare och milkshake var i alla fall en riktig höjdarkombo!

Här ser ni hela gänget förutom Jacob som tog bilderna då! :)

Gillar