Yesterday

Allmänt, Min dag/helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Liknande tröja - LÄNK // Liknande jeans - LÄNK Hej på er! Överlevde ni måndagen? Hoppas haha! Idag när jag vaknade upp tänkte jag för en sekund att det borde vara torsdag, men no no det är bara tisdag. Ibland har man ju veckor som går så himla fort och ibland känns dom som en evighet. Tror detta kommer kännas som en lång vecka, men vad gör det? Inget problem för mig. Tänkte i alla fall berätta lite kort om min måndag! Jag vaknade vid 06.45 och då tassade jag upp så tyst jag bara kunde för att göra i ordning frukost till Gustav som fyllde år. Han hade önskat sig kladdkakasmekt hahahah.. Jag sa att jag kunde göra en kladdkaka till honom men nej, det var smeten han ville åt. Efter lite frukost på sängen med presentöppning så åkte Gustav iväg till jobbet och jag började göra mig i ordning.

Jag började dagen med lite otur kan man säga.. När jag skulle ta ut en sak ur ett skåp i hallen så ramlade ett grönt nagellack rakt ner i stengolvet och sen hade jag grön färg i halva hallen. Inte superkul men det gick bort till slut i alla fall. Vid tio ungefär kom Vilma hem till mig och jobbade. Vi fotade lite samarbeten samt hann förbereda allt inför bloppisen med sortering, prissättning osv. Så jäkla skönt. Är sååå glad över att jag tog beslutet att anställa, känner verkligen hur jag effektiviserar mitt jobb och hur mycket roligare det är att göra allt tillsammans med någon. Ännu gladare är jag över att det blev just Vilma, vi är verkligen ett dream team. Om ni är nyfikna på Vilma så kommer ni få se henne i min städning & organiserins-video som kommer upp på youtube snart. Yey!

Sportbh - LÄNK Efter några timmars jobb så tog jag mig in till stan för dagens träning. 16.30 är verkligen en riktigt skön tid att träna tycker jag, det är typ lite som att träna på morgonen i och med att det känns som en effektiv tid för mig. Jag hinner jobba innan en heldag utan breaks men också äta middag i normal tid, riktigt nice. I den högra bilden ser ni i alla fall passet som vi gjorde. I a-delen övade vi på att bygga upp en tyngre over head squat (som ni ser mig göra i den vänstra bilden) och fasen vad svårt det är. Snacka om att det är mycket rörlighet och teknik som spelar in för att det ska gå. Sen i b-delen skalade jag over head squat till en front squat istället för att kunna lägga fokus på både styrka och snabbhet. Fy helvete vad jobbigt det var att cykla 25 kalorier på assault biken.. Men kul var det!

Svart tröja - LÄNK // Jeans - LÄNK Efter träningen så duschade jag på Vici (där jag tränade), satte upp håret i en bulle, tog brun utan sol och promenerade ner för gatan för att möta upp Bianca. Jag har varit mycket mer på Kungsholmen senaste året än vad jag varit tidigare och måste säga att jag verkligen gillar det. Skulle vara mysigt att bo där. Ni ba men du vill ju ha nära till natur?? Haha jag vill både det ena och det andra haha.. Nej men tror inte vi kommer flytta in till stan, det är för dyrt.

Jag mötte i alla fall upp Bianca och vi gick hem till henne med pizza för en riktig myskväll. Fasen så trevligt det var alltså, tänk att vi känt varandra i typ.. åtta år nu tror jag. Helt galet ju! Och kan vi bara ta en tyst minut över hur jävla fint hon har det hemma??? GOALS på hög nivå. Efter middagen och lite te-häng i soffan så mötte jag upp Gustav som hade varit och ätit middag med sina killkompisar i närheten så tog vi sällskap hem.

En riktigt mysig måndag <3

Gillar