YESTERDAY

Min dag/helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Igår var ingen vanlig dag på jobbet för igår hade vi med oss en tolvårig praktikant! Ingen mindre än Noraaaaaa! Haha det var så kul att ni var så himla många som skrev till mig på Instagram angående att ni var chockade över att Nora blivit så stor. När jag kom igång ordentligt med sociala medier för sisådär 7 år sedan så var ju Nora med rätt mycket och då var hon ju bara 5 <3 Efter sommaren börjar hon sexan och är snart lika lång som mig, herregud..


Nora har ju i alla fall påsklov nu men i och med Corona så har många planer ställts in så hon fick helt enkelt hänga med mig en dag. Hon fick skriva sitt första blogginlägg (publiceras senare; psst det är mer välskrivet än mina inlägg haha), fick spåna youtube-idéer och lite annat skoj.

Jag har börjat få i ordning lite hemma med nya posters men saknar fortfarande ram till en av dom. Sen är även planen att den stora rosa ska bytas ut mot en annan men när det blir vet jag inte riktigt. Dom kommer i alla fall ifrån Desenio, Postery och Wall Of Art. Den gula lilla vasen hittar ni HÄR.

Till mellis bakade vi mellismuffins som jag gjort tidigare. Om ni vill ha receptet kan ni klicka HÄR. Inget tillsatt socker, perfekta att ha till kaffet som mellis på vardagarna. Denna gång tog jag 2 msk kakao istället för kardemumma och kanel, blev superbra! Gustav tyckte dom var så goda att han åt fyra stycken direkt efter varandra hahahaha.. Herregud.

Idag är det långfredag och jag tänkte bara kika in lite snabbt och säga hej, samt förvarna om att uppdateringen nu under helgen kommer vara lite gles. Hoppas ni njuter av påskledigeheten även om era planer kanske blivit inställda. Ikväll ska jag laga vodkapasta, äta ost, oliver och dricka bubbel. Längtar <3333

Gillar