Yesterdayy

Allmänt

Heeeej på er. Alltså fan vad ni är fina mot mig. Tack sååå mycket för era fina kommentarer till mitt inlägg som handlade om jag känt mig lite vilsen osv. Betyder verkligen så enormt mycket att få läsa era varma ord ska ni veta. TACK mina fina, fina internet-vänner. Igår hade jag i alla fall en väldigt bra dag. Jag jobbade hemifrån, åt lunch hemma och efter det åkte jag och tränade. På eftermiddagen jobbade jag från ett café inne i stan tills Gustav slutade. Vi satte oss ute i solen och drack kaffe och mös. Alltså FAN vad glad jag är över att jag har den här människan i mitt liv. Min bästa bästa bästa vän och älskling.

Vi struntade i att laga mat hemma och bestämde oss för att äta burgare på Söder istället. Vi har ätit på Brödernas flera gånger i Liljeholmskajen men det här var första gången på Söder. Dock inte så konstigt i och med att det är helt nyöppnat där.

Jag berättade för min syster att vi skulle dit och käka och hon ba "ni mååååste testa deras nutellapizza den är gaaalen". Det kan jag säga er att den var. Det var rätt länge sen jag åt nutella och det var en fantastisk come back att äta det på en pizza med jordgubbar kan jag säga.

Jacka - LÄNK (ADLINK) Orkade tyvärr inte äta upp hela själv efter burgare och pommes men som tur var kunde vi ta med den hem. Det är verkligen någonting jag har blivit så mycket bättre på, att inte slänga mat oavsett om man är hemma eller på restaurang. Det är ju underbart att ta med sig restaurang-rester hem till lunch eller i detta fall lite snacks haha. Gud så skönt det var med lite mildare väder igår förresten, äntligen inga superkalla vindar. Vi promenerade hem från Söder igår vilket var riktigt skönt. Nu ska jag jobba vidare här från caféet som jag sitter på. Planerna för dagen är att jobba, träna, kanske gå i lite affärer och ikväll ska vi förmodligen på en lägenhetsvisning. Jag gillar verkligen lägenheten men har faktiskt inte så bra koll på området så vi får väl se hur det går. Kram!

Gillar