Yrsel & tacksamhet

Allmänt

Heeeeej vänner <3 Jag försökte ta några halvfina bilder med min kära webcam men nej det går inte. Så det får bli en liten throw back till när jag och Gustav var på Kreta. Ingen saknar att vara sommarfräsch mer än jag kan jag lova er.. Alltså jag kände mig verkligen så fin och fräsch från maj till oktober typ vilket var SÅ skönt. Tänkt vad lite (eller mycket) sol kan göra :) Idag hade jag egentligen planerat att göra massor med jobbsaker men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. När jag vaknade upp så kändes det på riktigt som att jag hade slagit i huvudet, så yr var jag. När jag öppnade ögonen så kunde jag inte fästa blicken. Ni vet när man är riktigt alkoholpåverkad och man bara känner hur ögonen åker från sida till sida och blicken KAN inte fästa sig? Exakt så, sjukt obehagligt..

Jag gick ändå upp med Gustav och tänkte att lite frukost skulle göra allt bättre men icke, nu klockan ett så är jag fortfarande väldigt yr och mår bara allmänt konstigt. Vissa på instagram tror att det kan vara kristallsjukan men jag tänker att jag inte ska ta ut någon förlust i förskott. Ska fortsätta vila och göra några övningar jag läste om på nätet så får vi hålla tummarna för att det går över helt enkelt. Försöker i alla fall att inte stressa upp mig allt för mycket över att jag inte får helgens jobb gjort nu..

Istället så strösurfar jag runt, lyssnar på podd och ligger bara här i sängen och tar nu kraft till att skriva det här inlägget. Så jag kan inte lova er att det kommer upp något inlägg imorgon men ska verkligen försöka få till det! Åh jag hoppas verkligen att yrseln går över för jag hade sett så mycket fram emot att vinterbada ikväll när Gustav slutat jobbet. Vi får se helt enkelt. Men men från en sak till en annan: kommer ni ihåg att jag nämnt det här med att tänka på tre saker man är tacksam för? Tänkte påminna er om att göra det genom att nämna tre saker jag är tacksam för denna vecka :)

? Att bootcampet har dragit igång. Jag är så tacksam över att jag tog tag i detta, något jag velat göra rätt länge och inte bara lät det vara en dröm. Jag är så stolt över mig själv, Pischa och tjejerna som gör detta tillsammans!

? Yogapasset igår var så härligt. Vi testade att köra yin på ett nytt ställe och det var verkligen rikitigt bra. Kanske ett nytt favoritställe, hoppas det!

? Utöver mitt yrsel mår jag så himla bra. Jag känner verkligen att jag under 2018 har tagit hand om mitt psyke och min fysik vilket verkligen givit positiva resultat. Jag känner mig piggare, starkare och gladare. <3

Nu ska jag vila, puss!

Gillar