10 bilder från gårdagen

Allmänt

Klockan ringde sju igår morse. Jag låg kvar i sängen i kanske en kvart, sen gick jag upp och åt gröt till frukost. Brukar alltid försöka äta gröt innan jag tränar. Sen drack jag en Nocco vilket jag också brukar göra innan jag tränar!

Såhär fab var jag på fötterna när jag kom till gymmet. Väldigt många på snapchat har frågat om mina uggs, dom är från uggs egna hemsida och är köpta för två år sedan! Och mina träningsskor är designade på Nike ID! Hade träningspass med min PT och vi körde bröst, axlar och mage. Det var ett riktigt bra träningspass förutom att jag typ sträckte axeln men det känns bättre nu.

Straxt efter tio kom Mathilda hit och såhär såg det ut när vi skulle spela in vår första julvideo. Ni har väl inte missat att vi ska lägga upp en video varje dag i december fram till julafton?? SÅ KUL!

Och här är en liten sneekpeak på bakgrunden/miljön till en av de videos vi spelade in!

Efter lunchen gick vi och handlade till den sista videon vi skulle spela in igår. Så sammanlagt spelade vi in tre stycken och idag ska vi spela in ytterligare tre eller fyra stycken. Vi försöker spela in i god förväg så vi inte blir superstressade sen..

Det blev verkligen så fint i videosarna!!! Det var riktigt mysigt att få julstämning också.
Här ser ni ett lite smakprov!
Sen åkte jag hem till Nora och Oskar. Jag åt middag, läste Noras önskelista och lite annat.
Och vet ni vad som hände igår????? Fastighetsskötaren var här och löste vårt problem vi haft med avloppet. Tydligen behöver stammarna spolas men det var totalstopp i vår lägenhet och hos vår granne. Tydligen går våra rör ihop så vår grannes "skit" påverkade även oss.. Segt men sååååå skönt att äntligen kunna diska i köket.
Och här på soffan avslutades kvällen och dagen innan vi gick och la oss. Igår var en hektisk dag, dagarna som egen företagare och bloggare ser väldigt annorlunda ut. Igår jobbade jag aktivt i 12-13 timmar, och vissa dagar jobbar jag bara 4 timmar om dagen. Antar att det jämnar ut sig i slutändan om man jämför med ett "vanligt" jobb.

KRAM <3

Gillar

Kommentarer

Julia
,
Hej! Eftersom jag inte har någon vana att gå in på youtube varje dag så hade det varit kanon om du i december i ett inlägg om dagen bara länkar till er video. Det behöver liksom inte vara en hel "videospelare" på dina blogginlägg men en liten påminnelse och en länk typ enkelt med bara texten: "Dagens julvideo/vlogg"
Elna
,
Fullkomligt älskar denna typ av inlägg!! Där man får se dina dagar i bilder och text. Älskar dock dina vloggar minst lika mycket, saknar dom! Massor med kramar!
Matilda Danielsson,
Bra inlägg! Mer sådant här 😊
matildadanielssons.blogg.se
Annie Björk,
Din blogg är verkligen såå mysig!! Kram
nouw.com/anniebjork
Elsa,
Åh jag ser så himla mycket fram emot era julvideos!! <3
www.nouw.com/elsahenriksson
Ellen
,
Våkitåki <3
Anna
,
Omg. Din string bokhylla, så jävla snygg! Om kag har fattat det rätt så designar man den själv va? 😊 skulle du vilja lägga upp en bättre bild på den och hur man gör för att välja delar? Kram!!
Emilia
,
Andrea jag älskar dessa inlägg! Det är så roligt att få följa med under en hel dag med hjälp av mycket bilder och lite mindre text, både på lite mer spännande saker men även vardagliga! Jag tycker absolut att du ska fortsätta med dessa, puss!
Elin
,
Dina blås uggs är såå sjukt snygg, vart kommer de ifrån!! Kram
Lisa
,
Hej, jag undrar vart er köksmåtta är ifrån? 😊