10 saker om mig

Bekännelser

Bikiniöverdel - HÄR (adlink)

1. Jag är väldigt ljus och ljudkänslig. Jag får lätt ont i ögonen av starkt ljus och får även lätt ont i huvudet om jag är utomhus utan solglasögon om solen skiner, väldigt jobbigt. När det kommer till ljud så känner jag starkt obehag av höga, hastiga ljud. Höga ljud kan både göra ont och skapa ett illamående hos mig, så konstigt haha..

2. Jag klarar inte av att kolla på skräckfilm, mycket beroende på att jag just tycker att det är obehagligt med hastiga ljud och rörelser. Skulle aldrig falla mig in att kolla på skräckfilm, usch :(

3. Jag är en kramare. Jag älskar att krama folk, eller egentligen gillar jag kroppskontakt väldigt mycket. Dock INTE med folk jag inte känner men när det kommer till folk jag har en närmare relation med så älskar jag det. Tycker det är supermysigt att sova i samma säng som någon annan osv.

4. Sover alltid på sidan eller på mage, ALLTID.

5. Om det är något jag verkligen är usel på så är det historia och matte som är mer avancerat än gångertabellen. Antar att det beror på att jag tycker att det är väldigt ointressant... Om ni frågar mig vilket århundrade som Vasaskeppet sjönk så har jag INGEN ANING. Hemskt.

6. Ett av mina största komplex när jag var yngre (typ 12-14) var att jag har rätt mycket hår på armarna. Detta är inget jag bryr mig speciellt mycket om idag.

7. Det jag får absolut mest komplimanger för utseendemässigt är min hy och mina ögonfransar.

8. På tal om min hy, jag har verkligen blivit halvt besatt av att ta hand om den. Serum, krämer, masker och olika rengöringar tar upp mycket yta i badrummet nu för tiden. Tycker det är så roligt att testa nya hudvårdsprodukter!

9. Jag är väldigt snabb i det mesta jag gör. Jag sminkar mig snabbt, duschar snabbt, äter snabbt. Det är mer än ofta jag får vänta på folk för att dom gör saker i normal takt och jag typ stressar mig genom livet. Känns både som en positiv och negativ egenskap..

10. På tal om utseende igen; jag är väldigt sugen på att sätta i Hairtalk extensions igen.. Det var ju så jäkla snyggt!

 

Gillar

Kommentarer

Linnea
,
Tips, gör hudtestet på skincity.se, den räddade min hy för två år sen! Det är så himla individuellt med hudvårdsprodukter, jag använde fel produkter i flera år för att jag tagit råd av andra. Hudtestet är helt gratis o man får ett snabbt svar! Lycka till 😃
Hanna
,
Nummer 4 borde du istället skrivit "jag sover aldrig på rygg!! Aldrig!!" För det låter inte särskilt unikt att alltid sova på mage eller på sidan? Vilka andra sätt finns att sova på liksom, just precis, ryggen som du aldrig sover på! 😊