10 saker om mig

Bekännelser

Bikiniöverdel - HÄR (adlink)

1. Jag är väldigt ljus och ljudkänslig. Jag får lätt ont i ögonen av starkt ljus och får även lätt ont i huvudet om jag är utomhus utan solglasögon om solen skiner, väldigt jobbigt. När det kommer till ljud så känner jag starkt obehag av höga, hastiga ljud. Höga ljud kan både göra ont och skapa ett illamående hos mig, så konstigt haha..

2. Jag klarar inte av att kolla på skräckfilm, mycket beroende på att jag just tycker att det är obehagligt med hastiga ljud och rörelser. Skulle aldrig falla mig in att kolla på skräckfilm, usch :(

3. Jag är en kramare. Jag älskar att krama folk, eller egentligen gillar jag kroppskontakt väldigt mycket. Dock INTE med folk jag inte känner men när det kommer till folk jag har en närmare relation med så älskar jag det. Tycker det är supermysigt att sova i samma säng som någon annan osv.

4. Sover alltid på sidan eller på mage, ALLTID.

5. Om det är något jag verkligen är usel på så är det historia och matte som är mer avancerat än gångertabellen. Antar att det beror på att jag tycker att det är väldigt ointressant... Om ni frågar mig vilket århundrade som Vasaskeppet sjönk så har jag INGEN ANING. Hemskt.

6. Ett av mina största komplex när jag var yngre (typ 12-14) var att jag har rätt mycket hår på armarna. Detta är inget jag bryr mig speciellt mycket om idag.

7. Det jag får absolut mest komplimanger för utseendemässigt är min hy och mina ögonfransar.

8. På tal om min hy, jag har verkligen blivit halvt besatt av att ta hand om den. Serum, krämer, masker och olika rengöringar tar upp mycket yta i badrummet nu för tiden. Tycker det är så roligt att testa nya hudvårdsprodukter!

9. Jag är väldigt snabb i det mesta jag gör. Jag sminkar mig snabbt, duschar snabbt, äter snabbt. Det är mer än ofta jag får vänta på folk för att dom gör saker i normal takt och jag typ stressar mig genom livet. Känns både som en positiv och negativ egenskap..

10. På tal om utseende igen; jag är väldigt sugen på att sätta i Hairtalk extensions igen.. Det var ju så jäkla snyggt!

 

Gillar

Kommentarer

Lina Meijer,
Då ska jag ge dig en komplimang som är allt annat än om ditt utseende även fast du är så otroligt fin. Du är en utav dom roligaste människorna jag vet, du och Mathilda! Jag kan inte sluta lyssna på eran podcast, jag både skrattar och blir alltid på gott humör när jag lyssnar på er. Så himla fina och underbara människor, man känner sig så himla inbjuden i erat liv när man lyssnar på podcast, man känner sig som en i erat kompisgäng. Sluta aldrig med det ni båda gör för ni är så grymma på det, vet inte vad jag hade gjort utan eran podcast på tisdagar.
www.nouw.com/linameijer
Lisa Eriksson,
Listor är alltid kul att läsa!:D Apropå ljudkänslighet så har jag skrivit ett blogginlägg "mitt liv med misofoni", vilket handlar om lite hur vissa ljud tvingar fram ilska samt irritation och förstör därför mycket i min vardag. Jag skrev det för att andra skulle kunna bli utbildade om ämnet, då det fortfarande är kanske okänt.. SÅ läs gärna det;D
www.devote.se/mittnaknaliv
ISA,
Åh här har du en extrem kramare till! Bara det att jag kramar pretty much ALLA. Kan bli lite stelt i vissa situationer! OOOOOCHjag tycker också det vore super att få någon form av *hudvårdslektion* från dig för oss som inte är så insatta. Är mitt nya höstmål att ta hand mer om den 😉 KRAM!
isabyl.se
Maja
,
Åh hade inte du kunnat göra ett inlägg med hudvårdsprodukter? Exempel en produkt, om den är bra för fet eller torr hy, hur mycket den kostar, var man kan hitta de? Hade varit jättekul att läsa då jag har problem med min hy!!
Mathilda
,
Tipsa gärna om bra hudvård! går inte att få för mycket av hihi!!!
Tilde
,
Ta inte illa upp av denna kommentar! ❤️ Jag har bara tänkt på en sak.. Har du funderat på att gå och göra en utredning för ADD/ADHD? Jag undrar nämligen detta för att jag själv har ADD och känner igen mig i väldigt mycket av det du säger. (T.ex. Ljud och ljuskänslig, ångest m.m). Skulle du må bättre av det är det ju inget fel att kolla upp. Hoppas du tar kommentaren rätt, det är skönt att ha en diagnos. Kram
Linnea
,
Tips, gör hudtestet på skincity.se, den räddade min hy för två år sen! Det är så himla individuellt med hudvårdsprodukter, jag använde fel produkter i flera år för att jag tagit råd av andra. Hudtestet är helt gratis o man får ett snabbt svar! Lycka till 😃
Hanna
,
Nummer 4 borde du istället skrivit "jag sover aldrig på rygg!! Aldrig!!" För det låter inte särskilt unikt att alltid sova på mage eller på sidan? Vilka andra sätt finns att sova på liksom, just precis, ryggen som du aldrig sover på! 😊