10 saker om mig

Bekännelser

Jag kommer ALLTID på att jag måste dra upp ärmarna efter att jag börjat tvätta händerna och jag blir lika lack varje gång..

Jag klarar inte av att spola utan att ha stängt locket på toaletten.. Detta efter att jag kollat på ett avsnitt av Bones där Brennan nämner att bajs/kisspartiklar flyger omkring i luften till ens tandborste annars.. PANIK.

Söta saker kan vara gott men det är inte riktigt min grej. Tycker till exempel att fanta, sprite eller ananas är alldeles för sött för att vara gott. Jag cravar nästan aldrig söta saker utan mer salta.

Är tyvärr sjuuukt nyfiken. Jag vill verkligen veta allt om alla, nu när jag blivit äldre så förstår jag ju dock att det inte går och att jag inte har rätten att veta allt om alla som jag kände när jag var yngre haha.. Men man vill ju så gärna veta om varför några bråkar, hur några blev kära eller what ever.. Inte så charmigt.

Skulle inte vilja ha ett frieri i form av en flashmob (vilket jag tyckte lät som en superidé för några år sedan).. Känner att när den dagen kommer är det väl något jag hellre delar bara han och jag liksom.

Något som ger mig panik är när folk inte byter lakan eller handdukar hemma (på tal om att lägga sig i andras liv..). När man ser någons täcke i bakgrunden på Instagram 8 gånger på 3 månader och antar att det inte tvättats i mellan.. PANIK

Jag har varit "nära" på att tatuera mig flera gånger men det har bara inte blivit av. Alltså med nära menar jag att jag liksom bestämt motiv och plats och sen sagt att jag ska boka tid och sen har det bara runnit ut i sanden.

Missbrukar appen Hemnet såååååååå mycket. Och alltså inte bara för att kolla lägenheter som är aktuella för mig utan kollar på allt möjligt i alla möjliga städer bara för att det är kul.

Känner mig som en gamling nu för tiden.. Blir nämligen illamående av minsta lilla. När jag åker buss kan jag inte kolla ner i mobilen utan att må illa längre, samma med tunnelbanan. Långa rulltrappor och långa hissturer börjar också bli problematiska.

Senaste månaden har jag spelat in kanske 4 videos till Youtube som jag redigerat klart och sen bara kastat i papperskorgen på datorn för att jag inte blir tillräckligt nöjd, så frustrerande att lägga ner så många timmar på något och sen "behöva" slänga det.

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Hahaha så roligt att du tog upp punkt två, om att spola med locket stängt!! Blev precis likadan efter att jag såg det avsnittet av bones!! Förövrigt har du lätt bästa bloggen! Loooove it! Kram!
Linnéa
,
Åh känner igen mig så mycket med att vara nyfiken. Jag undrar och frågar alltid för mycket om folk, trodde typ bara det va jag som är sån men skönt att man inte är ensam! 😉
Josefin
,
HAHAH Jag började också stänga toalocket VARJE gång efter det Bonesavsnittet!!