114. Fuckboys & Players

Allmänt, Podcasts

En riktig player.. Or not haha <3 <3

ÄNTLIGEN TISDAG!! Yeey, alltså veckorna verkligen susar förbi i en megafart. Ni som går i skolan har liksom skolavslutning om typ två veckor, helt sjukt! Den här veckan pratar vi om ett väldigt efterfrågat ämne vilket är fuckboys/players. Hur vet man om någon bara är ute efter sex? Kan man få en player att bli kär i en? Det och mycket mer får ni höra i veckans avsnitt. Lyssna här nedanför eller i appen Acast eller Podcaster om ni söker på Mathilda och Andrea. KRAM

Gillar

Kommentarer

maja,
Sjukt bra avsnitt (som vanligt)! 😃
devote.se/healthymaja
Tova
,
Hej Andrea! Kan du tipsa mig (och alla andra som slaviskt läser din blogg haha) om vita klackar? Slutar 9:an och vill gärna ha klackar till min klänning då sneakers ser super konstigt ut. Min klänning går typ till mitten av vaden. Skulle vart jätte snällt om du tipsade om vita klackar.
Nellie,
Hahahaha alltså bästa avsnittet på länge!! Både skrattade och kände frustration. Vissa människor alltså.. Jättekul att ni tog med mitt mail om tjejen som skickade nakenbilder till killen jag var med, tack! Glömde tillägga i mailet att tjejen är dessutom min gamla barndomskompis? Dock har denna killen och tjejen nu gjort slut, och vem tror ni inte började skriva till mig för några dagar sen?! Såklart var det han. Som "bara" skulle be om ursäkt och tala om hur fantastisk och fin jag är, efter 4 år?!? Ja alltså vet inte vart jag ville komma mer än att ge er en update? Tyckte det var så komiskt haha. Kram!!
WWW.nellieastrid.blogg.se
Tina
,
Vilket himla ord, skulle det vara ok med begreppet fuckgirls också då eller?
Tilda Nordgren,
Älskar eran podd så grymt mycket!! Kan ni inte göra ännu längre avsnitt?
www.nouw.com/tildanordgren