115. VÅGA MERA!

Allmänt, Podcasts

I veckans avsnitt (som äntligen är här efter en veckas paus) pratar vi om vikten att våga. Att det är så otroligt viktigt att våga ta en risk, våga öppna upp sitt hjärta, våga tro på sina drömmar och mycket mer. Vi tar även upp två mejl som vi tror många av er kan känna igen er av, nämligen om att våga göra slut och om att våga åka på utbytesår. Mathilda berättar en nyhet som jag inte hade en blekaste aning om och vi pratar även om då vi varit modiga och om situationer där vi önskar att vi vågade mer. Jag tycker att detta är ett så himla viktigt ämne så om ni vill lyssna gör ni det i appen Acast, Podcaster eller här nedanför i spelaren. Ni söker på Mathilda och Andrea i apparna by the way. Och jag såg nu att två bilder i collaget sa samma sak men jag orkar inte göra om det bye bye haha..

Gillar

Kommentarer

IdaMy,
Vilket bra ämne!!
nouw.com/idamy
Ida,
Jätte bra afsnitt<3
nouw.com/idahansson
Elin,
Tack för att du komenterade våran blogg ?? http://nouw.com/elinochebba
nouw.com/elinochebba
Sara
,
Så bra podd som verkligen peppade mig idag 😃
matilda ?,
åhh måste lyssna!!
nouw.com/matildardn
ISA,
åh låter som något av det viktigaste ämnet just nu ju!! våga misslyckas, våga chansa! 😊
isabyl.devote.se
Emilia
,
Lyssnar på er podd & tkr att med ljudet så hackar det & det låter som att det typ "klickar" 😟 vet nt om bara jag har det problemet men vill att ni ska veta det ifall fler har samma problem ... lyssnar via Acast. Gillar ju er podd! 😊
Anna,
Måste bara säga att du är så underbar!! Alltså du är verkligen min favoritmedieperson!! Blogg, Youtube, snap, insta, överallt! Just för att du är så personlig och verkar vara dig själv helt och hållet. Du verkar liksom inte ha ett"filter" som en många andra bloggare automatiskt (ibland omedvetet) lägger på när de vänder sig ut till sin publik, utan det känns som man hänger med dig på riktigt! för att du aaaaalltid verkar vara som jag tänker att du är privat med vänner och familj! massa kramar!!
gustavssonanna.tumblr.com
Moa Kristine,
Åh, denna podd var verkligen så bra. Verkligen behövlig för mig att lyssna på just nu, då jag är typ LIVRÄDD och nervös inför framtiden. I höst flyttar jag till Vermont, för att plugga där (och resa) ett år. Jag ska alltså klara mig helt själv, i ett nytt land, långt från comfort zone. Samtidigt som jag är så jävlaaaaa laddad så är jag verkligen rädd - och det har varit jobbigt att ta beslut om vad man ska göra i framtiden. Två av mina vänner drar till Santa Barbara, jag kom också in där, men valde till sist att åka själv till Vermont..och det är jag glad över. Så TACK för denna podd tjejer, så bra ämne! Man måste verkligen våga för att vinna. <3
nouw.com/nachtweij
Christina,
Det är verkligen viktigt att man vågar göra det man känner för. Jag gjorde ett val som väcker frågor hos folk då det är annorlunda, men jag vägrar låta mig styras av andra när jag vet att detta val kommer vara värt så mycket inom bara nåt år.
www.christinaswellness.com