117. Michaela Forni

Podcasts

Hade tyvärr ingen bättre bild på mig och Michaela men bättre inget :) I alla fall, tisdag igen betyder podd igen! Den här veckan har vi äran att ha Michaela Forni som gäst i vår podd. Hon har ju gästat den en gång förut men då pratade vi välgörenhet. Den här gången pratar vi Michaela istället. Hon är ju så otroligt inspirerande och hon säger massor med kloka saker i detta avsnitt. Älskar det hon säger om självkänsla, vad får ni ju höra själva! Vill ni se fler gäster i podden?

Lyssna gör ni i appen Acast eller i Podcaster. Sök bara på Mathilda och Andrea och så ska vi dyka upp där. Några har problem med att podden inte visas förens efter ett tag i podcaster, det löser sig genom att ni börjar prenumerera på podden och sen refreshar sidan. Hoppas ni förstår vad jag menar. Kram!

Gillar

Kommentarer

Josefin,
Åh vad kul att hon är med, det måste jag lyssna på! 😊
www.devote.se/joseefiinb
Anna,
Har lyssnat & älskar avsnittet!! Är så sugen på att läsa hennes nästa bok!!
Www.annadalstrom.blogg.se
Anna
,
Omg måste lyssna
Idamy,
Ja! Vad roligt med gäster!
www.nouw.com/idamy
Maj
,
Gillade verkligen avsnittet, men tycker ändå att det är ännu bättre när ni två är själva då ni redan är så himla härliga! Ha det bra i Spanien! 😊
ISA,
har redan lyssnat på det och tyckte det var SÅ bra. Hon är så himla vettig och ni pratade om så intressanta saker <3
isabyl.devote.se
Sanna
,
Älskar alla era avsnitt och detta var även ett sådant! Min favoritpodcast och då ska du veta att jag lyssnar på bland annat fredagspodden och Alex och Sigge, men ni är bäst! Tips på gäster: Dasha, Hanna Friberg, Bianca Ingrosso, Therese Lindgren (kanske omöjligt), nicole Falciani, Josefin Dahlberg, Linn Ahlborg, Zlatan eller någon annan av era bloggkompisar kanske? Men som någon skrev bara ni två är riktigt grymt och ni får aldrig sluta podda!
Emmi
,
Kan ni inte göra ett avsnitt med Dasha också?