128. Therese Lindgren gästar

Podcasts

Gillar

Kommentarer

Ida,
Tyckte att avsnittet var superbra, tänkte inte alls på att ni avbröt eller så utan tyckte att det blev en naturlig konversation 😃 Älskar er podd! <3
nouw.com/idaolsson
Frida
,
Jag la verkligen inte märke till att Therese fick prata "lite". Det var ett superbra avsnitt och jag skrattade flera gånger! Massa kramar, pussar och skumbananer till er!! (21år)
Ebba,
Det gör ont att läsa att ni fått så mycket kritik, för det tycker jag inte alls är befogat. Jag tyckte avsnittet var mer än bra! Tre favoritpersoner på en och samma gång - jag hade inte velat ha det annorlunda. Lyssnar jag på er podd vill jag såklart höra mycket om er, även om ni har en gäst med er. Vill man lyssna på en intervju finns det andra poddar att vända sig till. Nu fick vi istället ett trevligt, roligt och avslappnat samtal som jag tror att väldigt många uppskattade något otroligt. Tack för en alltid så bra podd som givit många skratt och tips genom åren!
ebbav.devote.se
Janina,
Ett roligt avsnitt att lyssna på! Kul när ni tar in gäster till podden 😊
www.dietiststudent.com
Emelie
,
Kändes mest som att det var eran intervju och inte Therese. Hon fick inte ge långa svar på något och ibland svarade ni åt henne! Vad ska hon säga då? Kände också att Therese själv verkade inte så motiverad eller lika entusiastiskt som hon brukar vara i videos..... Men bra jobbat ändå tjejer!
Mikaela
,
Hej Wendela! Om du bor i Stockholm och behöver hjälp att fota outfitbilder så fotar jag helt gratis. Kolla min Instagram fotomikaelalundberg eller maila mikaelalundbergs@gmail.com. 😉 Kramar!
sara,
oj vilket bra avsnitt! såg att du skrev på twitter om att vi skulle ha överseende med att ni inte har så mycket erfarenhet av att intervjua men alltså jag har inte lyssnat på er podcast så länge och blev helt mindblown pga tyckte att ni var så extremt proffsiga! heja er!
devote.se/sara
sara,
asså fattar inte vad folk snackar om. jag har int lyssnat på er podcast särskilt mycket eller särskilt länge, hade ingen större koll på att ni ens gjort intervjuer tidigare och tyckte verkligen ni var så extremt proffsiga. det tänkte jag efter första frågan!! ni intervjuar ju inte för en tidning eller för någon speciell nyhetskanal utan ni har helt enkelt bjudit in therese till ett samtal i ER podd!!! vilket jag tyckte ni gjorde jättebra. ni ställde intressanta frågor, frågade nya frågor som baserades på thereses svar och sen att ni snackade mycket (vilket jag inte håller med om, tyckte ni snackade precis lagom hehe) eh...ja det är ju er podcast?? vill man bara höra therese har hon ju en rätt känd youtubekanal har jag hört... BRA JOBBAT GUYS!!!
devote.se/sara
sara,
Rebecca
,
Jag lyssnade på podden med Therese igår kväll och kände som flera andra har skrivit att hon inte fick prata så mycket och sen tyckte jag frågorna var lite långa och inte så väl formulerade. MEN om jag har förstått det rätt så brukar ni inte intervjua andra personer och det är ju något man får ha i tanken. Det var första gången jag lyssnade på podden också, men jag tyckte ändå det var intressant 😊 Hoppas du inte tar illa upp <3