16 saker

Bekännelser, Okategoriserade

Jag är en otroligt rastlös människa. Jag älskar att ta det lugnt men inte för länge. Medans många älskar att åka till landet för att slappna av på semestern så är jag en sån som hellre bara vill hitta på saker hela tiden. När jag var liten så bad mina föräldrar mig att springa runt kvarteret (på riktigt) och jag gjorde det för att få ut min rastlöshet haha..

Döden skrämmer mig otroligt mycket och jag skulle absolut säga att jag har dödsångest. Den går dock upp och ner. Ibland så kan jag tänka på det flera gånger om dagen och ibland bara någon gång i veckan.

Min högsta dröm när jag var liten var att bli artist. Carola var verkligen min största idol och jag drömde om att stå på scen och i rampljuset. Att bli känd var är dröm för mig, att vara med på tv osv.

Jag har aldrig någonsin trott på något som jag anser vara övernaturligt. Jag tror inte på andar, änglar, Gud eller något sånt. Inte ens när jag var liten och gick i kyrkkör. Jag bad till och med om att få sluta just för att jag inte gillade allt snack om Gud och Jesus (jag var då fem år).

Små ljus provocerar mig något enormt. Alltså rätt tysta återkommande ljud, som en klockas sekundvisare. Jag kan bli helt galen, alltså bli arg på riktigt och vilja SLÅ någon eller någonting. Blir till exempel galen om Anton sitter och biter på naglarna och jag hör hans tänder bita på nageln..

Mitt ena lillfinger är krokigt och böjt. Jag kan inte ha det rakt. Alltså, när jag sträcker ut fingrarna så ser det ut som att det fortfarande är avslappnat i och med att det inte kan sträckas ut. Det är tydligen en medfödd missbildning som har med en för kort sena att göra. Det börjar tyvärr bli likadant på vänstra lillfingret..

En av anledningarna till att jag inte dricker så ofta är för att jag verkligen går all in när jag väl gör det. När jag är ute så kör jag verkligen ALL IN och kör rätt hårt.. Det gör att jag inte är så taggad på att festa så nära in på igen haha!

Jag kan läsa väldigt snabbt. Alltså sjukt snabbt. Jag plöjer bok efter bok på timmar om jag tycker att de är bra. Redan när jag var nio-tio år så sa lärarna att jag läste som en femtonåring. Jag älskar att läsa men finner sällan tid till att göra det..

Mitt drömresemål just nu är Karibien. Vill så gärna besöka de små öarna med kritvita stränder och turkosa vatten..

Jag gråter inte så mycket längre. Och det beror inte på att mitt liv var olyckligt förut, jag vet inte varför. Det känns bara som att jag är lite avtrubbad från känslor på sista tiden..

Min favoritglass är polkagrisglass, after eight-glass, kaffeglass, chokladglass och daimglass.

Det värsta jag vet är att inte tas på allvar. Jag vet inte hur många gånger jag känt mig diskriminerad eller att någon bara sett ner på mig på grund av min ålder, mitt kön eller mitt yrke.

Hatar när folk frågar mig vad jag tjänar. Like, don't ask that if we're not friends??

Just nu så kan jag absolut inte tänka mig att bo i någon annan stad än Stockholm om jag ska bo i Sverige. Tanken att flytta till någon studentstad känns allt annat än roligt. Vilket känns lite jobbigt då många i min ålder känner tvärt om från mig..

Något jag har väldigt svårt med är elaka människor. Jag skulle aldrig någonsin acceptera att någon är elak mot mig, det spelar ingen roll hur mycket jag och Anton skulle bråka. Man är fan inte elak mot någon man bryr sig om. Förstår liksom inte folk som tror att de kan kalla sina nära och kära för vad som helst bara för att man är sur.

Jag förlåter inte folk. Okej inte aldrig, men sällan. Ser inte hur det gynnar mig i slutändan. Som förra punkten, man är inte elak mot folk man bryr sig om. Och om någon är elak mot mig, så behöver jag inte de i mitt liv. Bye bye c yah later not.

Gillar

Kommentarer