179. Blåsta bimbos & dödsstraff

Allmänt, Podcasts

Bild från vår bloppis våren 2016!

Godmorgon på er kära ni! Idag är det tisdag och jag sitter i skrivande stund på ett café och jobbar lite innan jag ska möta upp Liv för att fota lite grejer. Har verkligen kommit tillbaka in i mina sömnrutiner nu efter sommaren, det är inte längre jättejobbigt att vakna innan sju. Jag är verkligen en sån person som inte mår bra av att sova längre än 8,5 timmar om jag inte antingen festat eller gått upp supertidigt dagen innan. I alla fall, nog pratat om sömnrutiner. Det jag tänkte berätta är att det är tisdag och att det då självklart har kommit ut ett nytt poddavsnitt. Veckans avsnitt är vår 179e avsnitt och vi pratar bland annat om att känna sig hemmastadd hos folk, om att skämmas över sitt yrke och en hel del om fängelsestraff i USA vs Sverige. Vi kommer också in på diskussionen kring dödstraff, är vi för eller emot? Det får ni helt enkelt höra om i veckans avsnitt! Om ni vill vara med och diskutera kan ni göra det i "Mathilda och Andrea's bekanta" på facebook! <3

Lyssna gör ni som vanligt i appen Podcaster eller Acast, eller i spelaren här nedanför

Gillar

Kommentarer

Sara,
Jag håller med om det du söger om straffskalan i USA. Särskilt när man tänker på att icke vita är överrepresenterade i fängelsen i USA. Det du pratar om som Abton sa att fängelsen tjänar på att ha många fångar så stämmer det i de fallen då det är privata fängelsen - vilket är vanligt i Amerika!
Devote.se/sara
Clara
,
Jättebra att ni tog upp att högre straff inte leder till lägre brottslighet vad det gäller grövre brott, då detta är helt enligt forskningen!