2 frågor om Barcelona!

Resor

Kan du rekommendera oss läsare att åka till Barcelona? Jo men det kan jag absolut! Jag känner dock att jag kanske inte riktigt fick ut allt jag ville av Barcelona den här gången. Känner att jag vill åka dit en gång till, göra lite mer research och sightseeing än vad jag gjore den här gången. Men jag tycker absolut att det är en trevlig stad. Den har dock inte vunnit mitt hjärta framför Palma (ännu)! Barcelona är ju verkligen perfekt just i och med att det är en storstad som har allt, fest, mat, STRAND, shopping osv.

Vart bodde ni i Barcelona? Kan du rekommendera hotellet? Vi bodde på Grand Hotel Central som låg väldigt nära en av de populäraste shoppinggatorna som har allt från Mango, Zara, Pull & Bear osv. Hotellet var väldigt fint, fräscht och modernt. Älskade att det fanns bar och pool på taket. Kan absolut rekommendera hotellet.

 

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Alltså åh, Palma har verkligen vunnit mitt hjärta.. Var där senast förra veckan, älskar det så mycket att jag till och med funderat att flytta dit, haha!
CAMILLAESI,
bra tips. Såna recensioner känns så mycket mer troliga än recensioner från hotell/flygsidor 😊 Fina bilder också btw Kram<3 http://camillaesi.se
www.camillaesi.se
Alexandra,
Vad roligt! Tycker själv jättemycket om Barcelona!
nouw.com/alexandra_wiberg
Idamy,
Åh älskar verkligen Barcelona, definitivt ett ställe att besöka igen!
WWW.nouw.com/idamy
Tilda Barkselius,
Hotellet lät underbart ju, dröm att bo så nära centrum!
tilda.vione.se
Lovisa
,
Hej! Kan du göra en Barcelona-guide? 😊 Ska dit om 16 dagar, vill ha saker att göra & äta på restauranger som är värda att äta på. Har försökt att googla, men hittar inget som intresserar mig :/