2016 årsresumé del 1

Allmänt, Texter

2015 avslutades i Thailand och 2016 börjades i Stockholm. Vi flög hem den 1a Januari just för att det var så billigt, så egentligen började vi 2016 på ett flygplan haha..

I början av året började jag uppdatera min Youtube-kanal mer regelbundet. En av videorna jag spelade in var när jag, Alice och Anton testade amerikanskt godis. En av mina populäraste videos!

Det var egentligen i slutet av 2015 som min sjukdomshistoria började men men. För er som missade det hade jag feber var tredje vecka från och med November till och med April ungefär. När jag hade över 40 graders feber (!!), ont i nacken och yrsel bad sjukvårdsupplysningen mig att åka snabbast jag kan till akuten, dom misstänkte nämligen hjärnhinneinflammation. Det gjorde dom även på sjukhuset. Som tur var så hade jag inte det. Dom hittade aldrig orsaken till mina återkommande feberperioder men som tur var gick dom över.

Hela familjen åkte till Klövsjö för att åka skidor. Längtar så mycket efter att åka dit igen. Hoppas verkligen Anton får ledigt från jobbet och kan följa med då också. Förra gången var vi där på sportlovet tror jag, nu blir det påsklovet!

Jag lyckades beställa hem Kylie lipkit. Använder dock inget av dessa ovanför idag haha.. Använder i princip bara färgen Exposed.

Jag fick ett eget lånelöfte och började kolla på bostadsrätter. Alltså GUD vad många lägenheter jag var och kollade på, varje söndag i flera månader var jag på visning.

Åkte med ett gäng bloggare till Göteborg i en abonnerad vagn, det var riktigt roligt!

Var på event hos Sephora när dom skulle lansera Kat Von D's produkter. Då blev jag sminkad av Erik Soto.

Hann bli sjuk och frisk några gånger där emellan. En av gångerna jag blev frisk från feber, halsont och allt där emellan så passade jag och Anton på att åka till en sjö i närheten av där jag bodde förut för en solig vinterpromenad.

Passade på att hänga i Kungsan när träden blommade så fint..

Dagen innan min födelsedag var det Finest Awards där både jag och Mathilda vann pris. Det var en sååå rolig kväll!

Sen var det min 20årsdag!!

Jag var bjuden till en Coachella-fest, här med Stella!

Firade pappas födelsedag på East.

Var på Åland och under vår cykeltur så lyckades världens sötaste lilla lamm rymma så Oskar fick bära tillbaka den in i hagen haha..

Hade bloppis tillsammans med Moa, Hanna och Mathilda!

Nora slutade ettan och jag var på hennes skolavslutning <3

Och Amanda, Antons syster tog studenten!!

Jag levde i min leviskjol..

Tillsammans med hela släkten på mammas sida åkte vi till Menorca för att fira mormor och morfars 50åriga bröllopsdag! Det var verkligen otroligt vackert där, skulle mer än gärna vilja åka tillbaka. Vattnet var sådär Karibien-blått som ni ser.

Började komma igång med träningen lite igen. Det här passet var verkligen fruktansvärt. Jag och Amanda (Antons syster) testade Bootylicious på Sats för första gången och jag var verkligen sååå nära på att spy. Vilket är lite roligt för samma pass idag tär inte alls lika mycket på krafterna :)

Del 2 kommer i övermorgon! <3

Gillar

Kommentarer

Sofia Hagberg,
Vart kommer amandas studentklänning ifrån? Jättesnygg!! Kan inte du efter nyår tipsa om fina studentklänningar? Letar just nu som en tok efter en från Ida Sjöstedt...
nouw.com/sofiahagberg
Matilda
,
Undrar också var den är ifrån! Så fin ju!