21 årskris?

Allmänt, Texter

Glad tjej i ny skidhjälm och nya skidglajjor!

Hej på er! Första dagen hemma från semestern och jag är redan mer stressad än andra året på gymnasiet. Eller okej, det kanske var en överdrift. Men det känns verkligen som att jag har tusen saker att göra just nu och att dygnen är för korta. Idag har jag jobbat konstant från 07.30 till och med att detta inlägg avslutas. Det tar sån jäkla tid att redigera avsnitten till VARFEMTEKVINNA, det tar tid att fixa saker inför premiären, att få ordning på deklarationen, planera födelsedagsfirande med släkten och mycket annat. Jag vet inte riktigt vad det har varit med mig på sista tiden, känner mig liksom lättretlig och lättirriterad. Har haft väldigt lätt till gråt (alltså lättare än vanligt) och ilska på sista tiden. Kanske har att göra med att jag sover så dåligt. Sedan natten efter terrordådet har jag drömt mardrömmar, oftast om att jag själv befinner mig på Drottninggatan men ibland också andra mardrömmar. Så varje morgon vaknar jag trött med huvudvärk, inte världens härligaste sätt att starta dagen på helt enkelt.

Eller kan det vara så att jag har en 21-årskris? Haha skämt åsido, men det känns som en jobbig period just nu. Det jobbiga med sånna här perioder är att jag inte kan sätta fingret på vad det är som får mig att må såhär förens i efterhand. Så om några veckor lär jag väl förstå vad det är som hänt (och nej, jag har inte mens och är inte gravid). Det kanske bara är livet, livet har ju en tendens att gå lite upp och ner ibland.

Gillar

Kommentarer

Sara,
Jo
,
Usch vad tråkigt! :/ kan verkligen känna igen mig själv också i det du skriver och verkligen så jobbigt att inte kunna peka på exakt vad det är. Du har nämnt innan att du kan bli låg och deppig när du har pms, det kan inte vara det denna gång?
Johanna
,
ÅH vilka snygga skidglasögon, är själv ute efter ett par så skulle gärna vilja veta vart dina är ifrån? Kram!!!
Ebba
,
Känner exakt likadant och är 18 år gammal.. stressat hela tiden och går runt och irriterar mig på saker och ting och blir arg för det minsta lilla. Snälla gör en podd om det!
Petra Nordqvist,
Men fy vad hemskt att du ännu drömmer om det! 😟 Kram på dig Andrea, snart är denna hektiska period över 😃 Du är så duktig!
www.petras.fi
Sofia
,
Gud vad jag känner igen mig! Går liksom runt och har massa att göra men kan verkligen inte fokusera på någonting ordentligt. Samtidigt är jag lite sådär smått otaggad på det mesta. Brukat precis som du kunna sätta fingret på vad detta är i efterhand, oftast handlar det om att jag behöver rutiner eller förändring. Fyllde 21 år för en vecka sedan så det där med 21 års kris kanske stämmer haha
Sofia,
Fina Andrea, glöm inte att ta hand om dig också 😊 Ju mer stressad man är, desto mer lugn behöver man. Tyvärr gör man ofta tvärt om - stressar mer för att få allt gjort. Jag själv är snart 23 år och blev utbränd under förra året, de tidiga tecknen (som jag inte uppfattade helt) var en olustig känsla i kroppen, dålig sömn, att konstant vara spänd i kroppen och huvudet. Att släppa kontrollen på allt är läskigt men precis vad man behöver ibland. Kände att jag ville ge dig detta råd eftersom du är en så fantastisk och driven kvinna och då är det ibland lätt att glömma att ta hand om sig själv. Kramar! <3
nouw.com/sofiaossmar
Hoppas det känns bättre snart, ta det lugnt och stressa inte för mycket även om det ibland kan kännas svårt <3 Kram
nouw.com/sjuksyrror
Anna,
Förstår precis hur du känner! Låt det inte gå för långt bara 😊 Något som skulle vara väldigt intressant att se på din youtubekanal skulle vara en dag i ditt liv men "jobbversion" att du filmar när du redigerar bilder, hur du gör när du skriver inlägg på bloggen och sånt 😊 Kram & hoppas du mår bättre snart <3
www.nouw.com/livelifehappy