22 år - Önskelistan!

Allmänt, Wanted

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!

Passfodral - HÄR Två veckor kvar till den stora dagen, min 22a födelsedag. Hur sjukt? Kan inte fatta att det är slutet av April om två veckor. Mamma undrade vad jag önskar mig i födelsedagspresent och jag kunde inte komma på någonting så jag gick runt lite på stan för inspo och hittade massvis med fint. Tänkte att jag kunde visa er lite med egna bilder istället för collage för lite omväxling.

Vita sneakers - HÄR // Grå sneakers - HÄR Alltså mååååste ha de vita men dom är tyvärr liiiite pricy. Älskar de lila/rosa/grå från Adidas också. Så fräscha!

Vit tröja - Levis // Orange t-shirt - Champion

Biotherm lotion - HÄR // Gucci bloom - HÄR Såg den här lotionen från Biotherm inne på Åhlens och kom på att jag använde den mycket för några år sedan. Sen skulle jag verkligen vilja ha en påfyllning av min favoritparfym då den snart är slut.

Tröja - Urban Outfitters // Glamglow ansiktsmask - HÄR

Någon form av STOR resväska. Jag köpte en för något år sedan men den är tyvärr sönder så måste införskaffa mig en ny. Det skulle vara riktigt nice med en som inte är svart, så den blir lite enklare att hitta på bagagebandet. Det minskar också risken för att någon skulle missta den för sin egen. Jag har en mellanstor resväska men som sagt, behöver en XL..

Sen kollade jag även runt lite på vad jag skulle vilja köpa till mig själv. Jag har varit inne ett bra tag på att köpa en ring från Pandora men kikade även runt lite på Nathalie Schuterman hehe. Hittade massor med fint som vanligt. Fastnade lite för den mörkgrå Balenciagan med gulddetaljer och den snygga, mindre väskan från Saint Laurent.. Men jag tror inte att det kommer bli något dyrt inköp på ett bra tag. Känner verkligen mycket hellre för att lägga pengar på resor i sommar. Balenciagan - HÄR // Saint Laurenten - HÄR

Gillar

Kommentarer

jessicar
,
VART HITTAR MAN DEN ORANGE T-SHIRTEN ? 😃
Petra
,
Det finns ett par vita sneakers från Eytys, som liknar de vita du tipsade om som du tyckte var lite pricy. https://eytys.com/shop/sneakers/doja/doja-so-fabric-white Gillade detta inlägg mycket förresten! 😊
Lovisa,
Älskar dom gråa skorna, så snygga!!
nouw.com/lovisasinspo
Tilde
,
Andrea!! Jag vet att du har gjort inlägg om att hitta resekompis, men skulle du inte kunna göra ett för de som bara söker någon skön människa att hänga med på fritiden? Är 18 år och älskar mitt tjejgäng, men skulle vara så kul med lite nytt folk i livet. Frågar just dig eftersom det känns som att din läsarskara är så härrrlig. Kram!
Emma
,
Tilde, jag har tänkt lite i samma bana! Skulle vara kul att hitta någon ny att fika eller shoppa med ibland. Vilken stad bor du i?