22 ÅR!

Allmänt

Bilder tagna för exakt ett år sedan, 21a April 2017!

Godmorgon älskade ni! Idag är ingen vanlig dag, idag är det min födelsedag! Idag fyller jag hela 22 år och det känns verkligen galet om jag ska vara ärlig. Tjugotvå, det låter så mycket i mina öron. Alla andra som är 22 år gamla förväntar jag mig leva ett relativt vuxet liv och ha saker ordnat för sig men så är det ju inte haha. Att fylla år känns bra, förra året vet jag att jag inte var astaggad och hade inte heller planerat något för att fira dagen, som tur var hade min bästavän Mathilda skött det åt mig och överraskade mig tillsammans med andra vänner. GUD vad glad det gjorde mig alltså.Bilderna på all mat ovanför är från den surprise-drinken! Efter lite pizza och bubbel åkte vi in mot stan för att käka middag på EAST och sen gick vi ut och dansade. Förutom det så spenderade jag min förra födelsedag med att jobba med min och Mathildas poddserie, kommer ihåg att vi hade inspelningar på Acast-kontoret då med lyssnare som hjälpte oss till det sista avsnittet!

Planerna för dagen är att bara ta det lugnt, återhämta mig från gårdagens partaj. Mer om det i ett annat inlägg, ni kan ju kika in min instastory + snapstory om ni vill se lite sneak peaks från kvällen! Hoppas ni får en bra dag på min födesledag (heheh!!) Och glöm inte; idag stängs min insamling hos Plan Sverige så skulle bli såååå glad om ni ville hjälpa mig med den. Puss!

https://startainsamling.plansverige.org/fundraisers/andreahedenstedt/

 

Gillar

Kommentarer

Emmie
,
Grattiiiiiiis Andreja
Linn,
Grattis på födelsedagen fina Andrea! Hoppas du får en jättefin dag ?
nouw.com/linndossing
ISA,
GRATTIS fina du! Verkar som en maaagisk kväll, så fint uppstyrt också 😊 Btw så kommer du tycka du var sååå ung när du var 22 om några år, haha! <3
isabyl.se
Jessica
,
Grattis bästa du!?♥��♥️
Sara
,
Vad kommer jumpsuiten kosta? Och vilka storlekar kommer den finnas i???
Ebba
,
Andrea! Örhängen med "pärlor", jag har en fråga kring dem! Är de silvriga, alltså i grå/silver som är lite glansig "vanlig" silver om du förstår, eller är de mer vita som pärlor och då lite mer glansiga? De ser nästan ut som vita pärlor på bilden men färgen heter ju silver, så blir lite fundersam!
Linn,
Det ser galet gott ut, hoppas du blev nöjd med din dag och grattis i efterskott! kram 😃 <3
nouw.com/sarahlinnsliv