25% rabatt hos MARIA NILA

Allmänt, Skönhet

God kväll på er hörni! Eller kväll kanske det inte riktigt har hunnit bli men snart i alla fall. Innan jag stänger ner datorn för dagen måste jag bara berätta om en sak för er. Jag är ju som ni vet ambassadör för Maria Nila sen i våras och jag slås ofta av vilket sjukt bra jobb dom gör. Tänk om fler bolag kunde göra som dom. Så stolt över att jobba med dom då dom så ofta föregår med gott exempel om hur man kan hjälpa till. Nu har dom dock överträffat sig själva måste jag säga.. Wow alltså.

Jag fick hem ett fint bud i och med Vegan Day som var igår (hann inte fota och lägga upp detta tills då, därför det kommer idag). I det låg det lite produkter, bland annat ett doftljus som doftar maaagiskt. Förresten så kan jag verkligen rekommendera deras Ocean Spray, min nya favorit för lite mer textur.

Men i paketet låg också den här lappen som berättar att koden "AH25" ger er läsare 25% rabatt på hela sortimentet hos marianila.com - men inte bara det. Alla intäkter från denna rabattkod kommer att skänkas till The Perfect World Foundation!!! Ni kan läsa mer om den välgörenhetsorganisationen HÄR.

Här ser ni doftljuset jag fick hem som redan brunnit flera timmar haha. Jag hittar inte det på hemsidan men det släpps säkert när som helst.

Deras utbud är stort och jag har många favoriter. Head & Hair Heal-serien har jag kört på sen den släpptsen. Ni hittar den HÄR. I dagsläget har dom två olika torrschampon och dom ger lite olika effekt. Det ljusblå ni kan skymta på den tredje bilden i detta inlägg ger en mer lätt känsla medans det här gröna ger mer textur och volym. Passar perfekt ihop med styling och det hittar ni HÄR.

Deras styling spray är den perfekta hårsprayen om man vill att exempelvis lockarna ska hålla men att håret samtidigt ska kännas lätt och enkelt att borsta igenom - LÄNK

HUR GENERÖST? AH25 är alltså koden och den gäller på marianila.com. Så passa på att unna er något nu eller kanske passa på att klicka hem någon julklapp redan nu till ett riktigt bra pris. Det vet jag att jag ska göra :)

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Tack för rabatten! Shoppade genast shampoo och balsam du rekommendera! Har så torr hårbotten ❤️
Lovisa
,
Riktigt bra intiativ från maria nila! vet du hur länge rabattkoden gäller?
Lisa
,
Heej! De där färginpackningarna som du har haft i i ditt hår är, funkar det bara på hår som en redan har färgat eller kan det även fästas på hår som man aldrig har gjort någonting med?