3 skönhetsfavoriter

Okategoriserade, Skönhet

Self Tan Bronzing Mousse - St. Tropez - LÄNK

Först ut som en skönhetsfavorit är min brun utan sol från St. Tropez. Jag använder alltid brun utan sol på hösten, vintern och våren (hahhaha...) och sedan några månader tillbaka har jag äntligen hittat en trogen vän i BUS-världen. Jag har provat sprayer och lotions men moussen är verkligen min favorit. Tillsammans med en vante man köper till så är det sjukt lätt att applicera och det är lätt att se till att det inte blir fläckigt. Jag använder den på hela kroppen och färger blir lagom mörk efter endast en applicering. Det enda negativa är priset då den är rätt mycket dyrare än vanliga brun utan sol.

True Soft Argan Oil - Maria Nila - LÄNK

Jag har tidigare varit ett troget fan till orofluidos hårolja men mitt hår drar åt sig de varma pigmenten i oljan så mitt hår blir typ gult av den haha.. Nu har jag äntligen hittat en olja som inte är gul som är lika bra, nämligen denna. Den luktar UNDERBART och återfuktar perfekt. Jag använder alltid den här i blött hår när jag har kommit ut ut duschen och sen i längderna i torrt hår innan jag ska sova.

Foot Beauty Treatment Cream - Clarins - LÄNK

Sist men inte minst, denna fotkräm från Clarins. Alltså det här är verkligen en drömprodukt. Jag själv hatar ju fötter (nästan mina egna) så att ta hand om mina egna är väldigt viktigt för mig. Det är så jobbigt med spruckna hälar osv. Den här återfuktar väldigt bra och torkar in snabbt så man inte är så kladdig. Thumbs up!

Gillar

Kommentarer