5 måsten i garderoben

Tips

Ett önskemål från er till mig är ofta att jag ska göra inlägg eller videos med tips på plagg man borde ha i sin garderob eller hur man ska stylea outfits osv. Här nedanför hittar ni lite olika exempel på plagg jag tycker kan vara bra att ha för att lätt kunna slänga ihop en outfit snabbt. En svart kappa, en sweatshirt, skinnbyxor, stövlar och bomberjacka. Det är i alla fall plagg som jag ofta känner att jag gillar att utgå ifrån när jag väljer outfits. Om ni skulle vilja se ett till inlägg med lite mer fokus på "inomhuskläder" och inte uteplagg får ni gärna kommentera det! :)

´

1an // 2an // 3an // 4an Mitt favoritplagg på senhösten och vintern är definitivt en svart kappa. Min från Lager157 har rätt mycket ull så jag håller mig varm också. Riktigt skönt med jackor som går över rumpan när det är kallt.

1an // 2an // 3an // 4an När man inte har någon inspo är det så jäkla skönt att kunna sätta på sig en varm tröja med något tryck på. Hur coola var inte dessa ovanför? På den vita står det "Femme power". Min Monday-tröja har tyvärr utgått från Chiquelle :( .

1an // 2an // 3an // 4an Något som jag älskar är ju svarta byxor, då kan det vara skönt att bryta av med ett par roligare byxor är de vanliga urtvättade jeansen. Mina är i fejkskinn från Zara! :) .

1an // 2an // 3an // 4an Mina svarta stövlar kommer från Nelly och är tyvärr slutsålda :( Jag är ju mest en sneakertjej men älskar att ha ett par svarta stövlar i garderoben. .

1an // 2an // 3an // 4an

Mitt favoritplagg innan det blir riktigt kallt är definitivt bomberjackan. Jag har tre gröna, en grå och en svart hehe.. En ljusgrön med silver från Lager 157, den på bilden från H&M och en mörkgrön från Chiquelle.

  • Postad i: Tips

Gillar

Kommentarer

Nouw.se/andreatherese,
Fler såna inlägg! 😊
nouw.se/andreatherese
sofia
,
Vi har fått in jättefina vinröda bomberjackor på Carlings, och det kommer även vita likadana v.9, jättefina!! Ett tips bara 😃
Elvira
,
Åh superbra inlägg! Mer sånt! 😊