5 skönhetsfavoriter

Skönhet, Tips

Innehåller adlinks

Kommer ni ihåg att jag visade er fem favoriter ur min garderob för ett par veckor sen? Om inte kan ni läsa det inlägget HÄR. Tänkte att jag kunde göra en liknande sak igen fast med 5 av mina skönhetsfavoriter. Har rätt många produkter jag verkligen gillar så det var rätt svårt att välja ut endast 5 haha.. I alla fall, här har ni 5 favoriter (utan inbörder ordning):

1. Manizer Trio från The Balm. Den här paletten använder jag varje gång jag sminkar mig. Highlightern längst till vänster är ju min favorit som ni säkert redan vet. Tycker Cindy Lou Manizer (den i mitten) är perfekt om man vill ha en blush som inte är så färgstark och Betty-Lou (den bruna) är perfekt att ha ovanpå sin matta bronzer. Tycker den är alldeles för skimrig för att användas ensam men lite ovanpå matt bronzer är som sagt svinsnyggt. Ni hittar den HÄR!

2. Matte Finish Setting Spray från NYX. Vet inte ens hur jag levde innan setting spray.. Skämt å sido men satan vilken skillnad jag märker när jag använder setting spray och inte. Sminket håller verkligen så mycket längre. Den här är den enda jag testat hittills, är riktigt sugen på att testa Urban Deceys, hört så mycket bra om den. Denna från NYX hittar ni HÄR.

3. Gimme Brow från Benefit. En väldigt ny favorit som jag fick i ett pressbud. Den här brynmascaran är från Benefits nya kollektion och jag älskar den. Man får mer färg på stråna och kan styra dom lite, mina växer liksom neråt så tycker det är väldigt skönt att kunna borsta upp dom liksom. Finns på Sephora!

4. Sí från Giorgio Armani. Alltså jag är verkligen i chock, jag har fortfarande inte tröttnat på denna. Det är verkligen ett mirakel då jag vanligtvis tröttnar på parfymer efter två månader. Nu har jag använt denna i snart 1,5 år tror jag och jag älskar den såå mycket. Det här är min vardagsparfym och ni hittar den HÄR.

5. Beauty Flash Balm från Clarins. Sist men inte minst denna grymma ansiktskräm. Den här ska tydligen vara extra bra att använda innan man sätter på sig smink. Som ni säkert redan vet så är det väldigt bra att återfukta huden innan man börjar sminka sig, då är denna perfekt då den också ska få sminket att hålla sig längre. Typ som en primer och dagkräm i ett. HÄR hittar ni den.

Gillar

Kommentarer

Olivia
,
Älskar din blogg och dina vloggar! Undrar vad du har ditt smink i? Vad heter dem förvaringslådorna?