AllmäntOkategoriserade

TÄVLING – 150$ på Sheinside.com

Skinnjacka HÄR // Stockad tröja HÄR // Svart klänning HÄR // Ögonskugga HÄR // Shorts HÄR // Mysig kofta HÄR // Kappa HÄR // Jacka HÄR

 

Nu är hösten här och det firar vi med en tävling i samarbete med Sheinside.com. Jag själv har massor med kläder därifrån. Jag har aldrig behövt betala tull och har storlek M-L i kläderna då alla är rätt små i storlekarna. Ni kan allafall vinna ett presenkort värde 150$ vilket motsvarar 961 kronor enligt valuta.se För att vara med och tävla gör såhär:

 

1. Registrera dig och bli medlem på Sheinside.com – HÄR!
2. Skriv i kommentarsfältet att du är med och tävlar. Glöm inte att fylla i/skriva med den mejladress du använde när du registrerade dig. Skriv även med för&efternamn.

 

Tävlingen avslutas om två veckor. Lycka till!

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting