AllmäntOkategoriserade

Regn i Stockholm + vinnaren

Vinnaren av en personlig almanacka är Anna Ringman. Mejla mig!

Just nu

 

Hej alla fina läsare. Igår var ni fler än någonsin, när jag kollade statistiken imorse kunde jag knappt tro mina ögon. Hoppas många av er stannar! Skoldagen har varit otorligt seg. Jag känner mig bara allmänt seg, det är så mycket som behövs göra. Jag har ångest inför nästa vecka, vi har fler prov än lektioner känns det som.. Tycker det är så jobbigt när lärarna inte synkar. De tre första veckorna gjorde vi knappt någonting och nu sitter vi här med ALLT. Uuuusch. Men jag sitter och tänker på att det kommer vara så jävla värt det när man tagit studenten. Jag vet att jag kan men det finns så mycket annat jag skulle vilja göra istället. Jag sitter för tillfället i köket och ska plugga en timme ungefär innan middagen. Har sååå många sidor att läsa och sååå många frågor att besvara inför nästa veckas prov i alla möjliga ämnen. Snart kommer allafall dagens oufit.
Kram! 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting