AllmäntOkategoriserade

Redigera bilder

Jag vill bara börja med att säga att detta är inget jag har lagt min själ i utan bara gjort snabbt på fem minuter och att det är typ femte gången jag använder photoshop Cs5.

 

Jag rekomenderar er att ladda ner/köpa photoshop. Ni kan även ladda ner en 30dagars gratisverision, googla! På den här bilden har jag lagt till en oskärpa på allt bakom handen med korset för att skapa mer fokus på handen, gjort korset lite ljusare, ändrat ljus och kontrast i kurvor och även ändrat färgbalansen lite. Jag är ledsen men jag är inte riktigt sugen på att lägga upp bilder på hur jag gjorde så mitt tips är att prova er fram o/e googla runt lite!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting