AllmäntOkategoriserade

Sjuk

Bilder från mitt instagramkonto @andreaviktoria, följ mig där!

Heeej sötisar. Ni är verkligen sjukt söta och snälla allihopa, vad skulle jag göra utan er kan man undra? Ni får mig alltid på bra humör. Nu är det höst, det är kallt och blåsigt. Igår var jag på riskettan på Älvsjö trafikskola och jag måste säga att det var betydligt mer intressant och roligt än på handledarkursen. Jag lärde mig mycket! Jag kommer vara betydligt mer försiktig efter denna kurs. Jag frös allafall under hela kursen och det gick inte över även fast jag åt god, grekisk mat och inte ens när min pojkvän som är världens varmaste människa höll om mig under två duntäcken. Jag insåg rätt snabbt att jag höll på att bli sjuk och ja så blev det. Jag har varit hemma idag och det känns faktiskt lite bättre, tror det kommer gå över under natten. Imorgon måste jag till skolan oavsett hur jag mår för jag har en FET inlämning.

 

Dagen blev lite bättre när min syster kommer hem och hade mött brevbäraren vid dörren som hade hela tre packet till mig. Ett var från Hopedesign.se som är med och sponsrar vår bloggträff 12e Oktober. Ni kommer älska det! Sen fick jag hem en mössa och lite kläder som jag visar senare i veckan eller när jag allafall är frisk och inte ser ut som ett spöke. Kappan på sista bilden längst ner fick jag hem idag t.ex! Nu ska jag fortsätta plugga. KRAM <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting