AllmäntOkategoriserade

Paket

Heeeeerrreeeeguuuud. Som ni vet så är det ju blog/läsarträff på Lördag och tills dess håller jag, Bianca och Nicole på att fixa massor av fina saker till goodiebagsen och andra fina priser. Idag bestämde jag mig för att hämta ut två paket som väntade på mig från Brilliant Smile och Glamdeals.se. De var lite större än vad jag trodde hahaha. Fick såååå ont i armarna att jag var tvungen att ringa Alice som mötte mig och hjälpte mig att bära. 

 

Skoldagen har gått bra förutom att vi har matte första lektionen på måndagar, är det ens lagligt..? Vi hade även prov i naturvetenskap, kändes mycket bättre än vad jag hade förväntat mig så det var skönt. Efter skolan åkte jag hem och hämtade ut paketen som jag berättade. Hoppas allafall att ni har haft en bra dag. Kram!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting