AllmäntOkategoriserade

Bilder från lördagen!

Såhär såg det ut vi ingågen.. Helt kaos haha!

Bianca och en läsare!

Jag och en söt tjej som vann presentkort till Todiefor.se 

Jag och Bianca lottar ut en klocka!

Jag, Nicole och Bianca!

Mingelkaos haha!

Alla grymma goodiebags från Brilliantsmile och Glamdeals.se

En del av kön. Roligt att se några som ”inte trängde sig” som kom in bland de 20 första här bak i kön haha..

Vitamin Well och Aloeveradrycken sponsrade med god dricka. Tackar! Bilderna är lånade från Nicole och Bianca. 

 

Yeey, nu kom äntligen lite bilder från Bloggträffen. Det var som sagt lite kaos men vi hade aldrig kunnat gissa på att det skulle komma så pass många som faktiskt kom. Jag hoppas att alla hade det trevligt ändå. Det var jättetrevligt att ta alla bilder och prata med några av er. Vi får defenitivt göra om detta om några månader. Det var några som undrade hur allt gick till, vad vi delade och lottade ut osv. Vi delade ut goodiebags till de typ 30 första sen lottade vi ut cirka 10 goodiebags till de som stod längre bak i kön eftersom så många hade trängt sig. Vi lottade ut presentkort och en klocka från Daniel Wellington. Och för er som vann: koden fungerar nu så nu kan ni köpa med rabattkoden! Vi lottade ut en hel del.. Tre stycken presentkort från Todiefor.se, locktång, saker från depend och rapunzel of sweden, goodiebag från Hopedesign.se och annat. Vinnarna får gärna mejla mig om det är något problem med vinsterna!

 

ALLA BILDER FÅR NI GÄRNA SKICKA TILL ANDREAHEDENSTEDT@HOTMAIL.COM – Även bilderna ni tog med Anton!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting