Okategoriserade

TRÄFFA BRUNO MARS

VINNARE PRESENTERAS INOM KORT


Jag har fått chans av Warner Music och Playlistme Deluxe att åka till Köpenhamn och träffa Bruno Mars.

 Ja detta är ju helt sjukt. Overkligt nästan!  Endast 11 andra personer kommer vara med på hans soundcheck.  Kommer även kolla på konserten med grymma platser. Förstå att få träffa honom, ställa frågor osv, sjukt nice!! Jag har lyssnat på honom sååå länge och kan nästan alla låtar. Inte nog med att jag ska dit, en av er ska med mig. Ja ni läste rätt. EN av er kommer att få följa med mig ner till Köpenhamn den 31 oktober, stanna en natt. Hotell, resa och konserten är redan betald. För att just DU ska bli den lyckliga ska du:

 

→ Skriv en motivering på höst fem meningar om varför du ska få följa med.
→ Berätta vilken som är din favoritlåt från albumet Unorthodox Jukebox, min är Bruno Mars – Gorilla

→ Berätta om dig själv (ålder, vart du bor osv) på högst fem meningar.

Här är Bruno Mars nyaste video!

Övrig info: Vi åker från Stockholm! Och om du är under 18, fråga gärna förälder innan du deltar i tävlingen. Och tävlingen avslutas på fredag 25/9. Jag lottar inte vinnare utan väljer ut den jag tycker har bäst motivering och jag tror jag kommer ha kul med tillsammans i Köpenhamn!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting