AllmäntOkategoriserade

VINNAREN ÄR…

Elin är den jag valt som vinnare. Hoppas att ni respekterar detta och är glada för hennes skull! Jag mejlar dig Elin!

 

Hennes motivering löd: 

Bruno Mars är musikens konung och för mig är inte frågan vem som vill följa med utan vem vill inte följa med? Och om jag både skulle få träffa självaste Bruno Mars och dessutom dig är det som min dröm går i uppfyllelse. Får nästan gåshud av att tänka på det nu och en sak är säker, rösten kommer inte vara kvar efter den konserten och dessutom har jag så mycket jag vill säga till dig & du verkar som världens härligaste tjej.
Min favorit låt är: Natalie (så många timmar jag lagt ner för att försöka lära mig texten och hänga med i tempot haha)
Om mig: En tjej på snart 18 år. Pratglad, skrattar kanske lite för mycket, galen på ett bra sätt hoppas jag. Bor i Hässleholm som ligger i Skåne och älskar allt som har med kläder, mode, foto och musik att göra. Är även en bloggnörd jag med. Tror vi skulle ha väldigt kul tillsammans.

 

Jag tycker denna motivering var grym och jag kan tänka mig att vi kommer ha riktigt kul tillsammans! 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting