AllmäntOkategoriserade

Framme i Skåne!

Fula bilder från tåget haha… 

 

Vi kom fram till Hässleholm vi två och då åkte vi direkt till Kristianstad för att kolla in någon nyöppnad galleria, var inte direkt imponerande eftersom den enda affären som fanns att handla i var typ Dressman haha. Jag hade världens huvudvärk och var stört hungrig men nu mår jag bättre. Just nu sitter vi i Amanda säng och kollar in vilka ställen dom ska till i Thailand, är lite avis bara. Vill typ gråta 🙂 

 

Psst.. Mycket roligare när ni kommer fram än att bara stå och peka/viska haha.. Kram!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting