AllmäntOkategoriserade

Ego x5

Yey on Make A Gif

 

Eller är det ens 5 bilder? Aja haha..
Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå.. Vi hade egentligen tänkt att åka vi tio och vara framme vid tolv men tågen börjar inte gå förens vid tolv så vi ska åka hemifrån vid halv. Vi är alltid vid Emporia vid halv två och då kommer vi nog käka. Efter det är jag redo att shoppa loss och förhoppningsvis träffa några av er. Förra gången träffade jag sjukt många och min statistik har ju ökat en hel del sedan i sommras så nu kanske jag träffar ännu fler, hoppas det allafall! Jag tycker verkligen det är så himla kul att träffa er i verkligheten. Kram!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting