New inOkategoriserade

Emporia!

Mysig halsduk från H&M! Har en likadan i grått, gillar den så mycket så kunde inte låta bli den här fina vinröda.

Svarta jeans, köpta på Carlings och blåa jeans från Zara!

Vit,mysig,varm och skön polotröja från H&M!

Sen fick jag även två fina halsband av en supersöt läsare. Alltså hur gulligt??

 

Detta plus skorna jag visade tidigare var det jag fick hem från Emporia i Malmö. Jag träffade även massor av läsare. Jag vet att ni har taggat mig på Instagram osv men SNÄLLA skicka bilderna till min mail så jag har alla på samma ställe, skulle bli så glad då. Min mejl är: andreahedenstedt@hotmail.com

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting