AllmäntOkategoriserade

OVERKLIGT

Vårt hotellrum // Frukosten imorse på Arlanda

 

Okej nu ligger jag och Elin i vår säng och ska snart ut och äta middag. Vi kom nyss hem från ”The Soundcheck Party”. Vi och typ tio till fick komma in innan konserten, lyssna på Bruno, önska låtar han skulle sjunga. Han pekade på mig och Elin och ba ”choose one song in the whole world, except my own” vi ba ”paniiik” sen sa dock en annan tjej en låt innan vi hann svara men ÄNDÅ!!! Efter våra önskemål sjöng han ”You are so Beautiful” och gick fram till oss alla, en efter en. Tog tag en runt nacken/kinden och sjöng hahaha. Kändes ju rätt overkligt. BRUNO MARS har liksom rört mig, jag är så töntig just nu men det var så jävla coolt haha. Vi har iallafall Golden Circle-biljetter och vi har liksom varit med honom redan så vi tänker gå in en halvtimme innan det börjar så nu ska vi fixa oss och äta middag här i närheten. Efter konserten är det MTV EMA Pre-party som vi blir skjutsade till. Awesome!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting